Cren Denizmavisii canım bende 32 haftalıgım bizede küçük sanki dediler imom verdiler birde süt kaşar ve muz tüketiyorum kilo alsın diye.
seymaaygunsafca Benim doktorum yemeği yedikten sonra 5 dk sol tarafına yat dedi kordondan beslenmesi kolay olsun diye
ezgigncu Bende 32+6 dayim banada karın çevresi 30 haftalik kilosu geri 1433 gram rahime giden damarlardan birinde direnç var senden az besleniyor ayrica da suyu azalmis dedi bende işinin ehli bir perinatoloji prof.une gittim. Biraz geriden geliyor ama sıkıntı yok dedi o da ölçtü kilosu 1800 kusur geldi. Suyu da normalmiş. Simdi haftada bir kez takip edilicem nst ye baglanicam. Ha yine de direnç varmış gerçekten damarlarin birinde yani benden yüzde yüz beslenmiyor. Duruma gore gerilik devam ederse bende erken doğum yapmak zorunda kalıcam. Araştırdım biraz muz,sut ürünleri,badem,ceviz gibi besinler iyi geliyormuş ama en önemlisi kendimizi korkutmayalım insallah iyi olur Rabbim hayırlısı ile sağlıklı bir sekilde evlatlarimiza kavuşmayı nasip eder. En azindan haftamiz ileri ya 25,26 haftalik olsaydi ben o durumda daha panik olurdum. Rabbim zamaninda gelmelerini nasip etsn