Defneninannesi16 Selam anneler 22+4 üm ilk gebelıgım saglık ocağına gtmedıgım ıcın gebelik takıbım yok yenı duydum tetenoz aşısını normalde özele gderım hep doktorum soylemedıgı ıcın yaptırmadım 16 ve 20 haftada yapılırmıs sorun olurmu acaba yada yarın gtsem vururlarmı
Nigdelianne Defneninannesi16 yaparlar ben 21 haftadayım ebe bana 22 haftada yapacağını söyledi yaparlar yani geç değil
Alarasel Defneninannesi16 yaptırılmalı çünkü elini paslı bıçak kesti diylm tehlikeli yani günlk hayatta en basit örneği verdm sana bnce yaptrmalıydn
Akademisyenanne Defneninannesi16 saglik ocaginin verdigi ilaclari da alin bence. Demir ve d vitamini veriyorlar ucretsiz. 12. Haftadan sonra baslaniyor. Umarim kullaniyorsunuzdur.
Eyomi48 Canım sen gene de git ben 22. Haftada yani bugün oldum ne olır ne olmaz git ilk ağızdan bilgi al
Oglusum89 saglık ocagına gidip kendınızı kayıt ettirin çünkü dogum sonrası bebegin aşılarıyla saglık ocagı ilgileniyor aşınızıda yaparlar ☺️
anapanda12 Ben yaptırmadım doktorum yaptırmasanda sorun olmaz eğer arabada evde doğurma riskin yoksa yaptırmasanda olur dedi yaptırmadım
Badevehande Hiç ihmale gelmez Allah korusun sezeryanda olası komplikasyonlara karşı yapılıyor zaten bence yaptırın yaptırmayan büyük cesaret derim
Ererer Defneninannesi16 Canım hayır 28 haftaya kadar yapılıyor . 2 doz zaten 21 haftada ilk doz 26/27 haftalarda ikinci doz . Sağlık ocağına bir git yaparlar mutlaka
Gozde01 Defneninannesi16 hiç bir sorun olmadı 2 defa yaptrıyosun canım 1 ay arayla yaptır sadece ilkinde gece biraz kolun ağryabilir o kadar arkadşlarımda oldu ordan biliyorum
Terziterazi Defneninannesi16 dr um iki Doğumda yaptır demedi ama bu 3. De ne olur ne olmaz yaptır Suriyeli vs çok var dedi heryer mikrop diyince bende yaptırdım ikinci dozda Eylül gibi allah bebeklerimizi kötülüğün her şerrinden korusun aminnn
Kayraruzgar Defneninannesi16 bana sağlık ocağındaki hemşirem 18 23 hafta arası yapacağız dedi. Bence yaparlar