Bayanngamzeli Selam kızlar oğlumuz olacak ve isim konusun da çok kararsızız isim önerilerinizi bekliyorum🤗
Bayanngamzeli Eminehmc Buğra,görkem,kayra bunlardan biri olsun istiyorum ama eşim kararsız onunda istediği olsun istiyorum
Deletedmom0071 Ben de o kadar başka isimler düşündüm karar verdim tek isim koyacam Öztürkçe isim olacak derken 2 kere rüyamda Muhammed dendi. Dedim herhalde bu bir mesaj boynum kıldan ince 😄 şimdi Muhammed Eren ya da Muhammed Kutay koyacağız. Demem o ki siz ne derseniz deyin göklerden gelen bir karar vardır 😄
Eminehmc Bayanngamzeli Bence Buğra kulağa daha hoş geliyor benim de eşime kabul ettirmem zor oldu ama sonunda kabul etti 😄
Miran-annesi1649 benimde oğlum olucak inşllah miran koymayı düşünüyorum sizce yanına ikinci bi isim dünmelimiyim kararsızım 🥰
Deletedmom0071 Bayanngamzeli şimdi ünlü bi dizi var ya herkes ordan görüp Miran ismini koyuyor keşke önceden keşfetseydik popüler olunca beni itiyor maalesef 😑
Miran-annesi1649 Bayanngamzeli. Evet güzel daha önce bende miran asaf diye düşündüm ama kararsızlık işte 🥰tinerde teşekkürler