Oglusum89 bu haftalarda anladıgım kadarıyla hareketleri dengesiz olabılıyor . benim bir gün guzel oynuyosa dıger gun azalabiliyor 24. haftamı dolduruyorum suanda dahada hareketlı olmaya basladı zamanla cogalıyor sanırım birde hareket halındeyken cok fazla hissedilmiyor otururken yatarken guzel oynuyor ☺️
Oglusum89 esrosatt olabilir cnm en azndan azda olsa oynuyasa allahın ıznyle bişiyi yoktur korkup endişelenmene gerek yok☺️
Fatmanzmgl esrosatt bnmde ilk baslrda midem bulaniodu ki normlde cok severim ama 5ay hc yemdim 2hftadr cnm cekio 23haftlgm
Badevehande 23 de 4-5 gün azalmıştı 24 de randevumda suda bebekte iyi dedi doktorum eve gelince düzelmişti oluyor yani arada canım korkma
AsenaD Kizlar 26+2 olduk bizde 💙 Oğluma hamileyim. O haftalarda Bazi gunler çok hareketli bazi gunler sakin oluyor.ama bu hafta itibariyle ne zaman uyuyup ne zaman uyandigini bile anliyorum artik sabahlari ozellikle tekme tekme ustune karnim ac hadi beni doyur dermis gibi yatirmiyor 😂 Yemeklerden sonra daha hareketli oluyoo 😉 karnimin icinde surekli bir yerlerde top oluyoo sertlesiyor 😊 hazirlikli olun bunlara 😊 Kendiniz gibi dusunun bizim bir gunumuz bir gunumuzu tutmuyor bebislerimiz de oyle 😄 bi gun hareketli bi gun sakin 😊 Hamileligim rahat gecti bu gune kadar sukurler olsun Bundan sonrada boyle gecer insaalah 😊 Yarin Aylik kontrolumuz var Şeker yukleme testimiz yapilacakmis 😏 Oglusumu gorucem çok heycanliyim 😊 RABBIM HEPIMIZE EVLATLARIMIZI SAG SAGLIM KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN 😙😊👪