Nidaaa Kizlar bebegimin kalbi 34. Haftada birazcik buyuk gorundu bugun perinatolojiye gittim 36+1 olduk kalbi azicik buyuk, kucuk bi delik var ve bacak boyu kisa dedi 2 hafta once benim doktorum kilosuna 2470 demisti simdi bu doktor 2250 dedi nasil olur bu bebek 2 haftada zayiflamismi yani şoka girdim ne hissedicegimi sasirdim 😦😦
deletedmom9494 Nidaaa bana da 4 ay da perinatolojiye gittiğimden beri bebeğimin kalbinde küçük delik var deniliyor ve hala da öyle yarin tam 36 oluyoruz ama doktor korkulacak birşey yok kapanır bu diyor bilmiyorum 🙄
HukukcuBirAnne Nidaaa 18.-23. Haftalar arasında yapılıyordu sanıyorum detaylı ultrason , ozamanlarda detaylı ultrasonda bir sorun cıkmayıp , şimdimi cıktı?
Nidaaa deletedmom9494 simdiye kadar hic bisey gorunmuyodu hersey yolunda gidiyo derken o kadar seyi ust uste soyleyince yikildim resmen 😩😩
deletedmom9494 Nidaaa onlar hissediyor dua et bol bol kafana takıp stres yapma Allah yavrulrımızı korusun Rabbim yardımcımız olsun 🙏❤️Onlr için güçlü olmamız lazım
Nidaaa HukukcuBirAnne evet vaktinde ayrintili yaptirdik herseyi gayet iyiydi 34 de kalbi buyuk gorunmeye basladi 😕