Nurayabu Selamlar her kese kizlarr kafam cook kariwik gecenlerde dokdora gitdim. Bakdi. Ama hamile diylsn dedi. Ama test yapiyorum iki cizgi oluyor kafam cook kariwik hamile diylsn ama diyor ki hazirlik gidiyor bir bilgisi olan varmi lutfen
Kumru_ Nurayabu ultrasonla mi baktı yoksa kan mı verdiniz bende testte çıkınca doktora gittim hamile deilsin dedi ben kan tahlili istedim emindim çünkü kanda çıkmıştı 3 haftalık ti 3 hafta sonra kese görünmüştü
Ecrinbzkrt Nurayabu canım bazılarından 4.haftaya kadar gözukmuyor benım 5.haftada gozukmedı ama kanda cıkıyodu bu sefer alttan bakınca yani vajinadan keseyı orda görebildi daha sornakı haftalarda karnımdan gözukmustu ama tabi nasıp olmamıstı
Sermec Nurayabu o zamanlar kese gözükmez tabıkı canım kan vermen lazım işini ne kötü yapan doktorlar var ya
Nurayabu Kumru_ ulturasonla bakti. Hamile degilsin dedi ama kan tesdi yapmadar sonra ben eve geldm iki gun gecdi yine test yapdm cift cizgi cikdi yine
Yavuzum1202 Bana gene doktor alttan baktı adetimin 10 gün gecıkmesıyle gitmiştim hamılelık söz konusu degıl bugün yarın adet olursun yumurtan yok dedi ilaç verdi yolladı ilacı ictim lekelenmelerım olunca test yaptım 8 gün sonra çift cıZgi çıktı hamılemısm okadarda alttan baktırdım ama KESK’e kandan baktırsaydım siz kan testi yaptırın bence
Kardelencopur Merhaba kızlar 14 temmuzda adet oldum bu ay olmadım 17 ağustosta bt yaptırdım 211 çıktı sonra 20 ağustosta yaptırdım 531.6 çıktı sizce nasıl ama ultrason da kese gözükmedi sizce daha yeni olduğu için mi
Emsl_kn Nurayabu kan testi yapmadan hcg değerine bakmadan nasıl ultrasondan bakıp hamile değilsin diyor anlam veremedim. Bana sorarsan sen başka doktora git o doktor başından salmış gibi sanki.
Deletedmom0071 Sağlık ocağında kan testi yapın lütfen orda çıkar. 2-3 haftalık bebek ultrasonda genelde gözükmez bu ne biçim doktor.