pelin_87 Gizemelmas özelde yapcam paket aldım, devlette maalesef güvenemiyorum doktorlar muayenelerde bile güven vermiyor, Doğumda da ebeler giriyormuş zaten. En azından özelde nazımız geçiyor
Sevimed So9181 gerçekten mi. Bende oraya yakın oturuyorum. Kontrollere oraya gidiyorum. Daha 22 haftalığım ama kararsız kalmıştım
So9181 Sevimed evet ben son 1 ay gittim en bastan gitmedigime pişman oldum. Doktor Gizem boz izceyhan dan randevu bulabilirseniz daha da memnun kalırsınız
tunamom1907 Gizemelmas normal doğum istiyorum inşallaj kısmet olur özelde hiç sabretmiyolar doktorumda maşallah hep yogun direk sezaryn günü verdi 40hafta olduk beklemek istemedi bende devlete giidyorm orası sonuna kadar normal dgum için ugrasıyor
Seymanur0707 Kesinlikle özel; İkinci hamileliğim bu ilk hamileliğimde bende normal doğum istediğim için zaten ben doğurcam niye özele para vereyim diye düşünüyordum maddi sıkıntım yok ama yinede gerek yok kenara koyarım bebeğime yatırım yaparım diye düşünüyordum sonra dinlediğim doğum hikayeleri ve hassas olduğum noktalar mesela bi iğne falan yapılcaksa erkek hademeler falan ilgileniyormuş hademe değil doktor hemşire bile olsa o an erkek istemyceğimi düşündüm yani bu benim tercihim sonra doğumuna kontrole gelen doktor girmiyor nöbetçi kimse o ebeler şans meselesi hakaret edenler kötü davrananlar falan oluyormuş her gün doğurmuyorum diyerek özelde doğum yaptım ve o kadar memnun kaldım kiiiii gerçekten değiyor yani sadece o doğum anındaki ilgileri bile fazlasıyla hak ediyor verdiğin parayı prenses gibi davrandılar sürekli hadi canım bak bebeğin geliyor kokusunu hissedeceksin şimdi v.s telkinde bulundular daha bir sürü güzel şey söylediler yani o anda bide etrafımda ilgisiz insanlarla uğraşamazdım🤷🏼♀️ dikişliydim doktorum o kadar güzel dikmişki hiçbir problem yaşamadım ve en az yarım saat uğraştı doğumdan sonra 🙈 yani sadece doğum anı için bile özele gitmeye değer 😍 ikinci hamileliğim özele gidiyorum ve doğumumda inşallah özelde olucak nasip olursa🌺