feyzaa34 Gulchirai ilk 30 haftada gittim doktorları iyiydi evet 38 haftada kızım 4 kg gözüktü normal doğumda zorlandim l diye yatış verdiler doğumhane çok farklı biryer sabah 10 gibi yatisim yapıldı ilk azarimi dogumhaneye girişte yedim yatağa almadan önce Çatalca muayene oldum kastim galiba kendimi kızdı bakan kişi sancim hicbirseyim yoktu akşama zor dayandım kadınların inlemeleri yanımda yatan kadının kanaması başladı vs çikcam ben dedim ebe ve asistanlar baya sert davrandı maden önceden ozeldeydin gelmeseydin senin nazinimi cekcez falan ama çıkamadım tabi eşimi korkuttular bebeğiniz ölürse sorumlusu sizsiniz diye ikna oldum geri girdim tekrar damar yolu acilacakti mecbur asistan doktor falan vardı senin gibilerle uğraşıyoruz damaryolu açmak zor haberin varmı falan bende bu sizin işiniz dedim aman demez olaydım sen bize hakaret ettin seni şikayet etcez herkez şahit falan neyse tekrar eski yatağıma geçtim Ahmet adında doktor var orda o nobetciymis dosyama baktı kızın sancısı yok burda neden tutuluyor dedi beni gebe katına yolladı 2 gün orda yattım şeker takibi falan 2 gün sonunda çok soğuk suratsız bı doktor geldi sabah çatı muayenesi yaptı 38 haftası bitmek uzere eve gondermeyelim dedi doğumhane katına tekrar indim ogun fitil sancı falan takıldı aralarında iyiler vardı evet ama kötü olanlar daha fazlaydı sureliyeli küçük yaşta kizlar vardı şahit oldum koridorda kolundan cekistirerek odaya götürmeye çalışıyorlardı kız korkuyordu azarlamalar kizmalar bagirmalar benim için büyük travma oldu ilk doğumum bu arada hepsinde isimlik var ama bütün isimlikler ters adını soyadını goremiyorsun sabaha karşı artık doğurmak uzeriyim yarım saat yatakta ikindim öyle söylendi bundan kaynaklı makat çatlağı oldum enson kanamam başladı o zaman çatala alindim ordada saçma sapan konusmalar devam etti ebemiz yasemindi adı hiç unutmam o kadını dikerken açıldığını söylediğim halde tekrar uyusturmadi rahat durmuyorsun kahvaltıya gidemiyoruz senin yüzünden falan azarladilar falan ne bileyim kötüydü işte en çokta beni üzen hazırlıksız gittim hastaneye kişisel temizliğimi yapamadım haliyle ona bile dil uzattılar kadınlığın bile laf edildi ben orda 3 gündür uykusuzum iç yirtilmalarim olmuş çocuğum zor doğduğu için havasız kaldı aklım onda ayıp çok ayipti yaptiklari kaynanamdan para almayı iyi bildi ama eşime kizdim o parayı haketmedi içerde temizlik gorevlisine verseydiniz dedim olanları anlattım haklı olarak ben nerden bileyim dedi 17 ay geçti dogumumdan kuyruk sokumu kemiğim kaydı uzun süre oturamiyorum makat çatlağı ara ara kendini belli ediyor 4 ay kendimi toparlayamadim çok yiprattilar çünkü hepsini Allah'a havele ettim şikayet var ve ümrani devlet hastanesi yazarsan Google orda yorumlar var mutlaka araştır öyle git ben araştırmadan gittim ve şuan doğum korkum var 2. Gebeligim olduğu halde
Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin sizi okumakla ne doktor olunuyor nede ebe insan olması önemli uzun oldu kusura bakma ama detaylı anlatmak istedim☺️