Momof2child Kizlar vajina icinde beyaz dokuntusu olanlar varmi her sabah oluyot bende kasinti yapiyor bide
Feminel16 Momof2child kaşıntı varsa mantar olabilir yada enfeksiyon bence doktora danışmanız gerekiyor
guler27smsk_ Momof2child cnm benm akıntı kasıntı oluyordu bide beyaz döküntü oluyordu sanki peçete tanecikleri gibi ben doktoruma sordum dedi mantar vardır vajinanın dışındaki idarrla birlikte dökülüyor demişti
Mmbk Momof2child canım bende de olmuştu kaşıntı da yapıyordu daha sonra Bi araştırayım dedim günlük ped yapıyor olabilir diye okudum bir yerde günlük pedi bıraktım geçti yani pedden dolayı mantar olmuştu sonra bi daha olmadı
guler27smsk_ Momof2child Momof2child hayır cnm fitil verdi enfeksiyon var dedi onu kullanmadım toz bi içecek verdi içtim geçti çok şükür
ozg96 Canım bu bende de oldu 3/4 sene önce peynir gibi de derler sonra ben bi dönem diyet yapmıştım 3 hafta kadar o süreçten sonra geçti ben yediklerimden dolayı olduğunu düşündüm siz yine doktora görünün enfeksiyon mantar da olabilr
Momof2child ozg96 canim bendeki peynirsi deyil boyle kuru ve dokuluyor her sabah oluyor yumurtlama doneminden sora artiyor sanki DOKTORA GORUNCEM COK TESEKKURLER
Omur55 Bendede var ayni sorun fitil verdi doktor gebelikte karsilasilan bidurum daha anlatmadan derdimi anladi cunki
Omur55 Hormonlarin seviyesi degisince ordaki duzen de degisince olabiliyormus bircok sebebi var tabi ama ben ilk defa karsilastim gebeligime denk geldi oda hormonlar tavan 😊
Omur55 Temiz kuru tut sabun dur sudur budur onlar daha kotu islak mendil kokulu seyler kasinti fena bitkisel cozum sana hemde zararsiz sirkeli yada batikonlu suya otur