Ecrinbzkrt Blackkcat cekınce belli olmuyo cıplak gözle dikkali bakınca gördük bizde canım ya sanada varmı die sorayım dedım artık adeti beklicm bende
_vesileaksoy Iremm__2 iltihabi ve rahmi temizliyor burda cogu kisiden olumlu seyler okudum ben sadece 1 hafta içtim ama
Tugce1803 sumosgoksu ben soğan suyu içiyorum ve inofolik kombi folik asit aldım onu içiyorum inşallah eylülde nasip olur
sumosgoksu Tugce1803 inş bnde folik asit içiyorum sadece nasip bakalım inş olur adetimin son günü Bugün
sumosgoksu Hadi inş hiç bi sekilde takmicam kafama hayırlısı folik asit içiyorum sadece bugün adetimin son günü
_vesileaksoy Iremm__2 canim bir bardak suya bir sogani ama beyaz sogan olacak .sogani 4 e böl kaynar suya at suda 5 dakika kaynasin . Sonra iliyinca icilecek sicakliga gelince ic . Gunde iki de defada yapabilirsin ben genelde bir bardak ictim . Adetim bitince 1 hafta ictim sadece ama netten bak daha detayli yazar orda .
Tugce1803 _vesileaksoy canım beyaz mor ve kırmızı asla olmayacak. Yemeklik kuru soğan olacak dışı kahverengi kabuklu olandan.
Iremm__2 _vesileaksoy sağol canım bakalım adetime 3 gün var daha test yapmadım eğer adet olursam bittikten sonra yapaym
Lovelies sumosgoksu eylül ayında dogumum var :) Ama gebe kalmak istersen eşinle oldugun zaman belinn altına yumuşak yastık koy ve yataktan kalkma o gün yat uyu kafanda acaba cümleler le doldurma ☺️ Sakin ol ve güzel düşün Ben denedim ve oldu :) buda tavsiyem
Ikbalper sumosgoksu Tek çözüm kafadan silmek. İnan başka hiçbir şey işe yaramıyor. 1 yıl bekledim. Neler yapmadım. Son ay artık düşünmeyeceğim dedim. Gidip saçlarımı sapsarıya falan boyattım. Sonuç o ay hamile kalmışım 🤷♀️ Rahatla 💕