SemihaMutlu Merhaba arkadaşlar🙂 Okmeydanı eğitim araştırma hastanesinde muayene olan ,doğum yapan yada Kadın Doğum doktorları hakkında bilgi ve önerisi olan varmı acaba ?
minnakmina SemihaMutlu hiç o hastanede dogum yapanları duymadım ama şişli etfali düşünebilirsin çok temiz diyorlar
SemihaMutlu Takip ve Doğum yapmayı özelde olsun istedim fakat yüksek ücret istiyorlar.bende en yakında Okmeydanına gitmek istedim ama kime gideceğimi bilmiyorum.şişli Etfal’de doktor deneyimin var mı?
1987gokce SemihaMutlu Merhaba ben hamileliğimin başından beri Şişli Etfal'e gidiyorum memnunum ama doğumu özel hastanede yapmayı düşünüyorum. Ilk gebeligim olduğu için biraz endişeliyim😊
minnakmina SemihaMutlu bir tanıdıgım gidiyordu ama inanın hiç adını hatırlamıyorum en azından hijyen açısından okmeydanından katkat iyi
SemihaMutlu 1987gokce doktorundan memnunmusun?tavsiyelere göre Okmeydanı da yada şişli Etfal’de bir doktora gitmek istiyorum.
SibelC Valla ben Okmeydanı’nda çalıştım daha önce muayene olmadan önce doğumhane ve hastaların kaldığı odaları görmenizi tavsiye ederim çok eski olduğu için hijyeniksiz. Yine de siz bilirsiniz
SemihaMutlu SibelC saol Sibel çalıştığın için daha ayrıntılı görme şansın olmuş.peki doktor olarak tavsiyen yada olumlu deneyimlediğin biri var mı?
1987gokce SemihaMutlu ben Ayşe Keleş'e randevu alıyorum fakat eğitim ve araştırma Hastanesi olduğu için muayenelere doktorun asistanlari da gelebiliyor bunu bilin öncelikle. Memnuniyetlerimi sıralamam gerekirse ilk önce çok bulantım vardı direk folik asitimi değiştirdi ve cok iyi geldi. Testler için ben sormadan randevu veriyorlar. Perinatolog var 2li test için gittim çok ilgiliydi. Kan vermem gerektiğinde sıra beklemiyorum hamile olduğumu söyleyince hemen alıyorlar. Tek sıkıntı kalabalık olmasi. Inşallah faydam olur 😊