ozgeoksuz Merhaba hanımlar; 18+5 günlük hamileyim. Muayene olduğum doktor kendisi detaylı ultrasona bakıyordu. 21. Hafta için randevu vermişti fakat doktorumu değiştirmeye karar verdiğim için yeni bir doktora detaylı ultrason randevusu almam gerekiyor. İstanbul Avrupa Yakasında detaylı ultrason yaptırabileceğim yer öneriniz var mı? Ücretlerini de bildiklerinizi yazarsanız çok mutlu edersiniz beni 😌
Serpilsaltikalp ozgeoksuz İstanbul’un neresinde bilmiyorum ama kadıköy Acıbadem de Melih Atahan Güven çok iyi bir perinatologdur. Kendisi ayda 2 defa Bodrum Acıbadem’e geliyor. Bende ona gideceğim. Bana fiyat 750 verdiler. Bodruma özel geldiği için bize bu fiyattır diye düşünüyorum. İstanbul’da daha uyguna bakabilir. Araştırmanızı tavsiye ederim
novice_mom ozgeoksuz Dr Osman bey’e renkli ultrason için ben de gittim. Kendi kadın doğum doktorum yönlendirmişti. Dr yönlendirmesi ile olduğu zaman 400₺ dışardan bir hasta ise 450₺ biliyorum ben. Çok ilgili bir beydi. Benim kızım biraz uğraştırdı onu ama. İstediği pozisyonları pek vermedi organlarını detaylı görebilmek için. Hatta osman bey ‘aşağıda tatlıcı var bi ye gezin tekrar gel’ diye yolladı beni 😅 bu sebepten yarım saat uğraşmıştır bizimle. Benim kız inatçı olduğu için maalesef ki renkli ultrason alamadık
Sinemmom Dr. Osman özyurt şişli'de 400 verdik . Çok memnun kaldık biz. Fiyat olarak uygun diğer doktorlara göre. 🤗
ozgeoksuz Sinemmom ne kadar sürdü peki sizin ultrason süre olarak? Bir de renkli resim ve CD verdi mi? Doktorunuz perinatolog değil mi? Çünkü bir çok yerde radyoloji uzmanları bakıyormuş. Çok soru sordum kusura bakmayın lütfen 😌
Sinemmom ozgeoksuz 25-30 dk sürdü. Renkli resim ve cd verdi oğluşum hemen yüzünü gösterdi ve çok net bir fotoğraf çıktı ortaya 👼. Doktorum perinatolog değildi kendisi yönlendirdi bizi. Aklınıza takılan bisi olursa sorun tabi. ❤☺
ozgeoksuz Sinemmom önerilerinizle randevu aldım 11 eylül için. Ama araştırmaya devam edeceğim çünkü ücreti aslında çok fazla geldi. Olur da başka yer bulamam geç kalmayayım diye randevumu oluşturdum bakalım. Randevu tarihim 21. Haftamın ortalarına denk geliyor. Merakla bekliyorum çıkacak görüntüleri ☺️
ozgeoksuz Pinar00 öneriniz için teşekkür ederim. Baktım şimdi internetten bahsettiğiniz doktor radyoloji uzmanıymış. Benim ilk tercihim (mümkünse tabi) perinatolog olması. Ama başka arayan varsa fikir edinmesi için güzel bir öneri oldu 🙂