Asliaykurt Şu anda reglim 10 gün gecikti 4 gün geciktiğinde bthcg değerm 142 ydi daha sonra 2 gün sonra verdim 167 çıktı bana her 2 günde bir kan vermem gerektiğini söylediler ultrasonda hiçbirşekilde bişey gözülmüyo bugün tekrar verdim 196 ya çıkmıştı başına böyle bir durum gelen varmı yardımcı olurmusunuz ? Doktor da net bişey söylemiyo yarın tekrar kana çağırıyo😔😔
Ecrinbzkrt Asliaykurt karında gözükmüyorsa alttan baktımı pekı benımde ılkınde karında gözukmedı 6haftalık olmasına ragmen alttan baktı 2.kanı verdıgımde doktorum gostermemıstı degerım nasıldı bılmıyorum ama bazen gözukmeyebılır cnm üzme kendını
busraasezgin Asliaykurt benimde 8 haftalıkken karından gözükmedi alttan muayenede gözüktü kalp atışı dinlendi. Belki daha küçük olduğu için gözükmemiş olabilir. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Gnt38 Asliaykurt 1500 lerde görünüyo kese diye biliyorum benim 180 lerde çıktığında 1 hafta sonra gelmem söylenmişti o zaman göründü
07052019 Asliaykurt benim beta hcg 1200 iken bile kese görünmedi. 1500den sonra görünüyor genelde. Sabredin, 1 haftaya kadar yükselir inşallah, geç döllenme olmuş olabilir..