mrveceelik Merhaba 3 haftalik hamile oldugumu ogrendim ultrasonda gorulmedi kan da goruldu ama doktor dis gebelik olma ihtimalide olabilecegini de soyledi ilk hamileligim beni bilgilendirir misiniz lutfen
Feminel16 mrveceelik daha çok yeni bir gebelik olduğu için doktor böyle söylüyor. Çünkü doktorların baz aldığı şeyler kese ve kalp atışı ilerki zamanda onlarıda görürse seni hamile kabul ediyor şimdiden canını sıkıp üzülme canım
Esin123 mrveceelik hemen korkma canm benimde 4 haftalikken ble görünmedi banada allttan da bakicaz dis gebelik olabilr dedi ama 5 haftalikta göründü kalp atisinida 8.haftada duyduk hic korkma dua et
Ipekozsyhzry Bende oyleydim 2haftalikken ogrenmistim evde test yaparak sonra doktora gittigimde kanimdada cikti beta 168 di ama tam emin degiliz dedi dista olabilir dedi bizde bekledik 3 hafta sonra gittimizde 5haftalikti kesemde gozukmustu canim daha yeni kucuk oldugu icin gozukmez dedi seninde oledir canim alttan ultrasyon karindan ultrasyonlada gorunmemisti Hayirlisi olsun😚sizin icinde
Dilangg Ben dün doktora gittim 4+5 teyim ultrasonda keseyi göremedi bende üzüldüm ama alttan bakalım dedi orda göründü hala çok küçük olduğu için görünmemiş sıkmayın canınızı 6. Hafta da genel olarak belli oluyormuş