Seymanuratc Kızlar 37+4 bugün hazırlayabildim hastane çantamı ☺️ İçinde ; Hastane çıkışı Örgü battaniye 2 adet zıbın 2 adet çorap Bebek bezi Gecelik İç çamaşırı Hasta bezi Islak mendil kağıt havlu Koydum siZce ekstra kesin koymalısın dediğiniz birşey var mı ? 😇
Ozgehasan Seymanuratc Ağız bezi koy bebeğe canm bide hastanede 1kiyafet yetmez bi ayrı takım daha koyabilirsin ayrı eldiven kulah da uzeri çabuk batar çünkü bide ne olur ne olmaz belk8 sütun gelmez mama verm4k zorunda kalırsınız biberon koy yaz ayı mi kış mi bilmiyorum ama ince bi nohut battaniye veya ince müslim battaniye koyabilirsin
Ysmn-ibrhm Ozgehasan hımm bende 36 haftalıgım hala hazırlamadım. Hazırlıksız yakalanacam diye korkuyorum
1Tecrubesizannee Bi takım yetmez bence 5li hastane cikisi yada alt ust takim koyabilirsin bebek icin orgu battaniyenin dışında ya muslin yada penye battaniye koyabilirsin belki sanci çekerken duş alma ihtimalin olur kendin icin havlu koyabilirsin
Pinar9001 Seymanuratc kendine de çorap koy üşüme geliyor deniliyor genelde.Pişik kremi,ağız bezi,göğüs ucu kremini koy,bebeğe extra kıyafet almalısın tek takım yetmeyebilir.Sağlıcakla gelsin inşallah🙏🏻
Yazgii Seymanuratc ayrıca doğumun ne zamn bilmiyrum ama buzhane gbi ağustos bile olsa orda üşüysun çıkınca mutlaka kalın bişyler al çorapları unutma
Symm Anne için benim koyduklarım 😊 1 Pijama takımı 1 Elbise gecelik Ped Kagıt havlu Hırka 2 corap Terlik taç 3 adet külot Bebek için 1 adet 5li hastane cıkısı 1 Adet 10 lu hastane çıkısı Agız mendili Müslin örtü Battaniye Corap Bez Islak mendil Biberon Emzik 2 zıbın İlk cocugumdada bunları koydum baska bişeye ihtiyacım olmadı 😊
Seymk Birisi mutlaka deodorant koyun kendi kokumdan tiksindim demişti aklıma kazınmış. O da düşünülebilir. Ayrıca emzirememe ihtimaline karşı bazı hastaneler küçük cam kavanoz ve mama kaşığı da istiyor.