Ilaydamuslu defne55 tahmin edebiliyorum her halimize şükredelim bazı kişilerde sonlarda çok oluyormuş
Ilaydamuslu Su16 ay benim ne zaman olacak bilmiyorum bazen başında olmayıp son haftalar miğde bulantısı yaşayanlar varmış bakalım hayırlısı ❤️
Esraozturk92 Ilaydamuslu ilk haftalarda benimde yoktu 9.hafta başladı şuan 12 haftaligiz hergun cikariyorum malesef 🤦
Esraozturk92 Ilaydamuslu inşallah olmaz canım olursa da güzel tarafından bakmak lazım kendini hissettiriyor bıdık 🥰
Htc_tmr Ilaydamuslu bnmde 7.haftaya kadar yoktu bnde senin gibi dusunuyordm hamile olduğuma inanmıyordm ama şimdi midem bulantısı tavan son safhada 😂😂
Dnizsah Ilaydamuslu benim de hiç yok bazılarında olmuyormus ve bu çok normal korkmayın içinizi ferah tutun sizin de ilk gebelik sanırım benimde öyle tecrübesiz olduğumuz için korkuyoruz ama korkulacak hiç Birsey yok çoğu kişi böyle
Eceyavuz Ilaydamuslu Bence dilini ısır maşallah de .. ne güzel iste yok 7.hafta da başladı benim 18 haftama kadar canim çıktı eziyetti hic geçmeyecek sandım
Seda_123 Ilaydamuslu Ee ne güzel iste sevinmen lazim mide bulantısı çok kötü bişey çok şükür benim hiç olmadı 18 haftalığım