Mihribali Prensesimi_bekliyorum Teşekkürler yazdıkların için🙏🏻 Hepsini doktorum söyledi uyguluyorum zaten fitili kullanınca çok fazla akıntı olmaya başladı. Nemli kalmasın diye sürekli ped değiştiriyorum🙁 Artık çaba benden takdir Allah'tan inşallah kısa zamanda atlatırım 🙏🏻
Prensesimi_bekliyorum Mihribali inşallah canım yalnız yanlış bilgi vermeyim ama bir yerde ped kullanmanın da iyi olmadığını okumuştum sanki hava aldirmiyormus çünkü bunu da bir araştır istersen
Ascvk Mihribali senin kaç crp değerin canım ? Hiç sıkıntı etme benim mesela nasıl Doğum yapacağım bile çok şüpheli bebeğimin doğunca diren küveze alınma ihtimali var benim mide ve bağırsaklardan gelme bi enfeksiyon mesela çok daha tehlikeli maalesef
Ps15 Prensesimi_bekliyorum Benim çok büyük değil ama geçen günlerde çok gergindi karnım yırtılacak gibiydi şimdi daha iyiyim😅
Prensesimi_bekliyorum Ps15 benim suyum da biraz artmaya başlamış o yüzden gergin olabilirmiş sizde öyle bir durum var mı
Ps15 Prensesimi_bekliyorum Ben 25.hafta gitmiştim en son öyle birşey yoktu şuan 28'in içindeyim 2 hafta sonra gideceğim kontrole bakalım, inşallah bir sorun yoktur🙏🏻 Geçmiş olsun size ne dedi doktorunuz?
Prensesimi_bekliyorum Ps15 şeker yüklemesinde şeker çıkmadı ama suyumun artmaya başladığını beslenmeme dikkat etmem gerektiğini söyledi 3 hafta sonra tekrar bakalım kilo alımına dedi bu hafta içi gitmem gerekiyordu ama şimdi öğrendim ki yıllık izne ayrılmış 😔
Ps15 Prensesimi_bekliyorum Geçmiş olsun bende de şeker çıkmamıştı en son. Kaç gramdı bebek 25.haftada sizin?
Berdogan 27 haftalık 1.094kg dün gittim dr a haftasıyla uyumlu dedi bizimde bacak boyumuz 29 haftalik çıkıyor sordum bi sıkıntı yokmuş boylu bir kız olacak dedi hayırlısı 🤲🙏
Prensesimi_bekliyorum Ps15 25 i bilmiyorum canım 22 de 660 ti o zaman 1 hafta önde demişlerdi 26 da 1473 olmuş 3 hafta öne geçmiş 🙈
Prensesimi_bekliyorum Crn321 dediğim gibi tam olarak bir bilgim yok ama önde gidiyor diye illa erken doğacak diye bir şey yokmuş tam haftasını bekleyen de varmış erken gelen de 😊 her şey icerdekilerin keyfine göre sanırım 🤣
Ps15 Prensesimi_bekliyorum Oo maşallah tombik bebiş sizinki😄 İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza canım🙏🏻
Prensesimi_bekliyorum Ps15 babası da tombikmis şimdiden belli kızımın kime çektiği 🙈 amin canım hepimiz sağlıcakla kavusalim yavrularimiza inşallah
Medinee23 Prensesimi_bekliyorum evet doktor çok istedi yaptırmalı bende yaptırdım sınırda sayılır dedi ..dikkat ediyorum bende