Busraae Kızlar merhabaa bulantılarınız ne kadar sürdü? Ben 16 haftalık oldum mide bulantılarım ve kusmalarım devam ediyor şöyle doya doya yemek yiyemiyorum ☹️
Ferdaatal Busraae Allah yardımcın olsun ben 20nci haftaya kadar sürekli kustum 7yi bulan kusmalarım vardı ama bıçak gibi kesildi 20nci haftada inşallah sizin de biter bir an önce 😊
Mervecilek Bende 8. Haftama giriyorum aşırı mide bulantım var hiç bişey yiyemiyorum midem boş ama hala öğürüyorum kusacak gibi çok açım ama hiç bişey yiyemiyorum çok sürer mi acaba bu sizin kaçıncı haftanızda başlamıştı bulantılar
Busraae Canım benimki 4 haftalıkken basladı kusma ve mide bulantılarından anladım zaten hamile oldugumu halada devam ediyor cok aç oluyorum ama yiyemiyorum dogru dürüst Mervecilek
Cihanneseisler 37 haftaligim ve hala mide bulantisi var yedigim hep kisitli doya doya yemek yemek istiyorum 😌👶
Zeyk 10+5 hala kusma bulantı iştahsızlık devam 5.haftada başlamıştı artık perişan haldeyim su bile içemiyorum. 😔 Geçsin bir an önce bulantılar diye dua edip duruyorum🙏
kayasli 6 haftaligim bendede mide bulantisi oluyor istifra ediyorum midem bos oluyor yemek yiyorum yine midem bulaniyor 😐