Tgt Gece sancım geldi üç saat 10 dakika arayla sonra hastane yolunu tuttuk geçti gitti nst sancı çıkmadı 1 cm açıklık var dedi eve geldim ama yine giriyor özellikle yürüdüğüm zaman dayanamıcak şekilde girip girip geçiyor ne yapıcam ben ya bu ne demek
yagmurtimaguz Tgt aynısı bende oldu hatta bugün kuyruk sokumuma girdi ağrılar zor yürüdüm şimdi normal tecrübe eden yok mu ki
Esuyum38 Tgt canım 5 dkda bir sancı girene kadar bekle sürekli yürü ayakta atlatmaya çalış sancılarını geçince uzan dinlen az kalmış inşallah hayırla kucağınıza alırsınız doğumda size güç lazım çok yormayın kendinizi
[silindi] Ya benim sancım 2 dakika da bir girmeye başladı nişan gelmedi suyumda gelmedi ben napcam şuan onu düşünüyorum geçerse diye bekliyorum
Esuyum38 [silindi] illa nişan veya su gelmesi gerekmiyor isterseniz gidin doğum sancılarınız başlamış
Zumra04 Tgt 5 dk ınerse gıt canm 10dk bır gelende benım bıldıgım dofum sancısı ama belkıde ay vurgusudur kac haftalıksın
OguzKaganm İlk doğumumda ne nişan ne su geldi sancılarım 5dk da 1 gelince hastaneye gittim Doğum başlamış oluyor. Evde beklemeyin bence :/
OguzKaganm [silindi] rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. Kolay olsun inşallah :) bizlere de dua et 🌸