Duygu19031903 Korkunca bebeğe birsey olurmu 😔 arkam dönükken tekerlekli sandalye de bi amca yanlıslıkla bana doğru sürdü kapı ilr onun arasında kaldım bacaklarım titredi. 19 Haftalığım basınıza gelen varsa anlatırmsnz ☹️
Ecemsbaby Duygu19031903 bi sıkıntı hissetmiyorsan şuan canını sıkma birşey olsa vücut belirti verirdi diyedüşünüyorum. Sen stresini at, içini ferah tut birşeycik olmaz Allah"ın izniyle
Esila4549 Duygu19031903 bebegime bir şey oldu diye o kadar agladm ki ama çok şükür hiç bir şey olmadı stres yapma
kuzucan Duygu19031903 Biz de yürüyüş yaparken elinde cubuk ile yanima koşarak yuksek ses cikararak biri geldi o sırada telefonla konusuyodum boşta bulundum ve çok korktum. Meğer kayın validemmis, sitem de bulundum ama nafile koskoca kadın düşünemedi hiç.
Duygu19031903 Ecemsbaby olsa o anda olurdı zaten dimi? Bi akrabamız köpekten korkup kaybetmis bebeğinide benim korkum tabiki Bir değil onunlada bende korktum arkamda ne oluyo diye öyle
Duygu19031903 Esila4549 canım stres varya sanki benim adım☹️ Simdi her dakika bakıyorum bebek oynuyomu diye
Ecemsbaby Duygu19031903 benim de boşluğuma geliyor bazen irkildiğim oluyor herhangi birşeyden tedirgin oluyorum ama sonra bakıyorum bir sıkıntım yok takılmıyorum fazla. Sizin birşeyiniz yoktur ama içiniz hiç rahat etmiyorsa doktorunuza gidin kontrole.
Ecemsbaby Duygu19031903 valla ben de daha hareket hissetmiyorum ya anlayabiliyorum seni öyle merak ettiiim çok oldu. Hissetmeye başlasam da hep iyi olduğunu bilsem diyorum. Belki uyuyordur 😊