Kumru_ sevval55 gerçekten yok hangi surede hangi ayette geçiyo 40 sübyan falan yok yani muhalefet olmak için değil olmadığı için söylüyorum☺
Deletedmom133 sevval55 sübyan muskasi başka birşey kıyafetin yada bebek bezinin dışarı asılmasıyla hiç alakası yok yani
GulsahMulayimDastepe Deletedmom133 Deletedmom133 çöpe attırmazlar derken biriktirmek yada stoklamak değil ama, kimsenin görmeyeceği çöplere falan yada çöp kamyonlarına toplarken atarlar.
Deletedmom133 GulsahMulayimDastepe 40 gün mü sadece çok saçma normalde de ben zaten siyah çöp poşetlerine koyuyorum öyle atıyorum 40 gün olduğu için değil millete göre ıs yapılmaz eskiler yanlış biliyor çoğu şeyi bana da saçma geliyor yapmıyorum
GulsahMulayimDastepe Deletedmom133 tabi ki saçma bende yapmayı düşünmüyorum Çünkü imkanlar da zaten eskisi gibi değil.
Serpilsaltikalp Ozgehasan bana da çok şöylediler. Ama hurafe sadece. Aksine bebeğinizin kıyafetlerini kuruturken güneş görmesi gerekiyor. Ev içinde yada makinede kurutmak sağlıklı değil
Ozgehasan Serpilsaltikalp Bende öyle düşünüyorum canm hele hoca bi arkadaşım da böyle dedikten sonra ,hurafe tamamen
Yazgii Ya bende tuzlamyı sevmiyrum anlamıyorlar dnlemiyorlar sinir oluyorum yok benek hissetmezmiş yok blmm ne allhım yaa sinir oluyrum cahil cahil laflarına
Yazgii Deletedmom133 valla kimse kusura bakmasın şimdi okudum hatta ölüme kadr gdyomş kavga çıkıvak kesn herks kendi çocuğuna yapsn bnm çocuğuma karşmasn ama kaynana işte kaynana
083 Ozgehasan Güzelim kış bile olsa bebeğin kıyafetleri balkona çıkarılmalı oksijen ile temas bile etmeli. Hurafelere değil ,sağlığa bakın