MelekEdeYilmaz Sevde123 saclarımı yolucam kimsr yardımcı olmuyor imkanım yok cıldırcam aglamaktan gözlerim şişti allahım kurtar beni demekten başka çarem yok
MelekEdeYilmaz Nihlem gittim kmse ilgilenmiyor .doktorundan cocuğun gelişimini ögrenip o karar verir dior agrı kesici bile vermiyorlar
Nihlem MelekEdeYilmaz allah allah bana verdi ama minoset B sınıfı mg düşük verdi birkaçta önce başka bi doktora daha görün canm yoksa ağrı çekilmez allah yardımcın olsun 🙏🏻
DamlaKaracaKaraku MelekEdeYilmaz kullanmayın gebelikte kullanabileceğiniz birsey değil agrıyan yere siyah zeytin basın cekirdeğini cıkartın, içindeki etli yeri dişinize bastırın biraz umarım etki eder
Nihlem MelekEdeYilmaz yirmilik dişe fayda ederim bilmiyorum ama ben karanfil yağı kullandım hep gerçi oda ağız içini biraz tahriş ediyo
Zeytin MelekEdeYilmaz 20lik dişlerinin dördünü de çıkarmış biri olarak çok iyi anlıyorum sizi. İlk hamileliğimde 7 aylıkken benim de çok ağrımıştı dişim, antibiyotik kullanmıştım doktorumun da izniyle
MelekEdeYilmaz Nihlem antibiyotik verdi klomaks fayda yok gene uykusuzm gene delirircesine sızlıyor faydası yok
Nihlem MelekEdeYilmaz canm o iltihabı indirene kadar sızlar bi iki gün sonra geçiyo ama benim öyle olmuştu antibiyotik etki gösterdikçe geçiyo