RabiaYusuf 28+2im kızarr bugun hareket hissetmedim hiçç normalde hissediyordumm korkmalımıyım yaaa??..
hunilimom RabiaYusuf uyuyordur canım o haftalarda benimde öyleydi doktorum uyuyordur uzun süre teri de geniş normal demişti içim rahat etsin dersen sağlık ocağında kalp atışı dinleyebilirsin
hunilimom RabiaYusuf 20.haftadan sonra dinleniyor canım bebegin biraz büyümesi lazım el dopleri var onlarda öyle dinliyorlar
RabiaYusuf hunilimom hiç bilmiyordumm az önce hissetim hareketlerini azda olsa şükürr.. aklımda bulunsun sağlık ocağında kalp atışı dinlenildiği
RabiaYusuf hunilimom hayır çağırmıyorlar 🤷🏻♀️.. aşı olmak icin kendim gittim sağlık ocağına, onada arariz demişlerdi ama aramadılar kendim gittim bende dr’a sorup
RabiaYusuf hunilimom Rutin kontroller icin derken yani sadece aşıya cagirmiyorlarmi? Ondada cagrilmadim gerci😅 baska bilmedigimde mii var
hunilimom RabiaYusuf ayda bir tansiyon kan değerleri için felan çağırıyor da benide çok nadir aradılar 2 3 kere felan
[silindi] hunilimom ayda bir mi benim bildiğim gebelik döneminde üç kez gelip kan idrar verip değerlere bakıyorlar en azından bana öyle yaptılar.🙄
RabiaYusuf hunilimom [silindi] ben aşı dışında hiç gitmedim hiçbirşey söylemediler bana değiştirsemmi sağlık ocağımı?
hunilimom RabiaYusuf bende hiç kan felan vermedim ama doktorumla konuştum hastane de yapıyordum tahlillerimi
hunilimom RabiaYusuf benim de öyle 2 kere asi için gittim 1 hafta tansiyon takibim vardı onun için şimdide kızımın aşıları için gidiyorum ayda 1