Lamelif Denizse ben ilaç falan kullanmıyorum türk insanının yarısında varmış. Faktör 5 ve diğer bazı değerler var onlar da sorun yoksa ilaç kullanılmıyor diye biliyorum. Siz kullanıyor musunuz?
Denizse Lamelif canım hayır ben daha bugün ögrendim tüp bebek öncesi iştendi bikaç gün sonra nasipse toplama işlemi yapılacak bir düşügüm var kalbi durdu ,umarım sorun yaratan bişey değildir Benim de,siz hamşleşsnşz sanırım ?
Lamelif Denizse 3. Tüp bebek ama ilk transfer ilk iki denemede embriyo oluşmadı. 3. de 3 tane embriyomuz oldu biri transfer edildi ona hamileyim 2 embriyomuz daha var dondurulmuş
Denizse Lamelif anladım hayırlı olsun sonuçta gelmiş ya ne güzel 😊inş Benim de gelir ilk deneme benim
Perimasali89 Canım benim aynı gen homozigot biraz daha riskli transferde iğne başlattılar bana ama kanamam olunca 8. Haftada bıraktım.kadın Doğum doktorum mthfr genlerinin çok önemli olmadığını söyledi iğne şart değilmiş hematolojiye gittim 5 kişiden üçünde çıkabilir bu dedi ben kan sulandırıcı kullanmanızı öneremem dedi.ben şimdi kullanamıyorum ama çok tedirginim senin kaybın varmış malesef büyük ihtimalle kullandırtırlar sanada kan sulandırıcı iğne Doğuma kadar