Merveplnc Kızlar 36.hafta kontrolunden geldim 36+1 olduk bugün. Bebişim önden önden gidiyordu yine aynı devam ediyor 3.735 olmuş kilosu🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Çarşamba günü tekrar gidicem sezaryen olucak gün vercek galiba😬 bebişim beni şoklara soktu 30+4te 2.250ydi 1.500 kilo almşşşş😬😬🤦🏻♀️
Ozgehasan Merveplnc dün hastanedeydim 37+2 3kilo 68 gram olmuş oğlum doğuma 11 gün var tahminimce 3500 falan olur herhalde hayırlısı🙏❤
Kerem_alyadua 32 haftalık olduk 2 saat sonra randevum var insallah kilo almıstr benm miniğimde 30 haftalıkken 1500dü kilosu
Merveplnc Kerem_alyadua Bizim küçük hanım baya bi önden gidiyor valla inşallah almıştır seninde canım
Hilahila 1 saat önce geldim. 25+4 1086 gram. Önden gidiyormuş benim kız da gayet iyi dedi doktorumuz.
Pelinak 33. Haftada gittiğimde 2.700dü kilosu biraz öndeymiş böyle devam ederse 4 kiloyu bulur dedi doktor
Merveplnc Pelinak valla canım banada 4ü bulur dedi 30.haftayada 36.da buldu nerdeyse 🤦🏻♀️ 40haftayı doldursak yandıkkk
Merveplnc Mturan Normal kilo aralıklarını hiç bilmiyorm hep önde dedikleri için canım bana😂 normali ne bu bebişlerin yaa
Merveplnc NurGrlek detaylıda 767 gramdık canım orda ilk iri bebek dendi ve halaa öyle devam ediyor cimcime🥰🤦🏻♀️
Merveplnc Elfsrkn ay valla kıyafetlerinimizin içine sığamicak bizim cimcime 🤦🏻♀️ Kara kara düşünüyorum inşallah doğumdan sonra normal ilerlerde kilosu çok tombik olmaz 😬
BuluttSecil Benim 30+5 bugün 1500 küsür dedi dün doktorumuz. Ama döllenme kaynaklı 10 günlük bi gerilik var ondan kaynaklanıyor dedi.
Mturan Merveplnc 32de 2406 dedgnde netten bulup bakmıstım hafta hafta kilo ortalamasına ozmn 35hftayla uyumlu gzkyodu 2hafta onde demişti iki doktra gdyorum oda bir hafta dmişti hiç anlamyorum bende 😊
Merveplnc Ozgehasan hayırlısı olsun canımmm bizede gün vericek haftaya bi bakalım tekrar dedi 2 eylül 6 eylül arası gibi alıcaklar galiba. Daha dün gibi geliyor 4+1 de öğrendim 😂 ne ara doğuma geldim anlamadm heyecan bastı aşırı beni yaa
Ozgehasan Merveplnc Bende öyle valla geçmiyor diyoruz ama 9 ay ne çabuk geçmiş benimde 2sinde inşallah sağlıcakla kavusuruz bebislere😊🙏