minikkurabiyem2019 Kızlar e bebekten begendigim ürünler vardı ama kapıda odeme yokmus sanırım varmı bilginiz alısveriş yapan ☺️
Srnkrbrn minikkurabiyem2019 evet canım kapıda ödeme yok ama güvenilirliği tartısılmaz ben hep alısveriş yaptım hiç prıblem yasamadım sükür iade degişim yapıyor zaten ve yakınında varsa magaza gidip magazadan da degişim iade yapabiliyosun 😊
Buketgks minikkurabiyem2019 ben de sipariş ettim kargom buğun geldi ama defoluydu ve kirliydi nasıl gönderebilirim bilginiz var mı değiştirmek için
Hatzey_ Buketgks okadar urun alırım hiç oyle seyle karsılasmadım e bebek i arıyorsunuz onlar kendileri karsılıyor kargo ücretini
minikkurabiyem2019 Yazgii ben var sanıyordum ekledim hep sepete verecektim kapıda odeme yokmus 😂 dedim benmi yapamadım ama oyleymiş
minikkurabiyem2019 yorumcuanneniz öyle yapayım son bir ayım dedim kapıda odmee olursa daha rahat olur diye 😂 en iyisi gideyim uyku seti almam gerek sizler aldınızmı
minikkurabiyem2019 Yazgii hadi ya bir kac kişidende duydum demekki gidip görüp almak daha iyi. Ama civilden hep alısveriş yaptım hıc sorun yasamadım ben hatta bir kargomda yolda
minikkurabiyem2019 Yazgii evet kapıda odeme atlet zıbın onluk mendilleri ana kucagı takımları hemen hemen hep alısveris yaptım 3 kere kapıda odeme seklinde herseyde gayet guzel geldi ve magazada degişim hakkıda var begenmezsek
Mlssa minikkurabiyem2019 Ben sürekli alışveriş yapıyorum e bebekten kartla hiç sorun olmadı güvenebilirsiniz.Sipariş ettiğim Ürünlerden de çok memnun kaldım👍🏻
Burcuveburcum minikkurabiyem2019 Kapıda ödeme yok ama güvenilir bir site mağazaya gidemeyeceksen internetten al ama mağazaya da uğra derim yeni gelen tulumlar çok güzel