Zeynpaysimannesi Hanımlar bende bel fıtığı var ilk kızım genel anestezi ile doğurdum oğlumu da Doğum sırasında görmek istediğim için bi yandan istiyorum belden uyuşturmayı ama çokta korkuyorum çünkü hem bel fıtığı var hem de o heyecandan korkudan panik yaparım , doktoruma 37. Haftada gidecem soracam kendisine de olur mu diye ? Sizlerde bel fıtığı olupta spinal olan var mı ya da olmayı düşünen ?
Uzunyollar Zeynpaysimannesi ben soruna cevap veremeyeceğim bilmediğimden ama bir soru sormak istiyorum bel fıtığın kaç tane ? Bende başlangıç var normal Doğum yapamaz mıyım doktora da sormayı unuttum bunu daha başlardayım
HandeYavuz Zeynpaysimannesi canım bende bunu çok merak ediyodum 5 temmuzda çok samimi bir arkadaşım spinal sezaryan oldu hacettepe hastanesinde benim merak ettiğimi bildiği için bana detaylıca anlattı zaten ultrasonla bakıyolar nereye iğneyi sokacaklarına ona göre yapıyolar dedi. Bu arkadaşımın eşi de doktor bende sordum benin fıtığım var o zaman olabilir miyim diye o da baktıkları için sorun olmaz olabilirsin dedi. Kendi doktoruma da sorucam yaklaşınca doğumum 🙈
Zeynpaysimannesi Uzunyollar ben en son bel fıtığı için 5 6 yıl önce göstermiştim 1 taneydi ama şuan ne durumda bilmiyorum , bel fıtığı normal Doğuma engel olabileceğini bilmiyorum , benim ilk Doğumum kızım kanala inmediği için sezeryan olmuştum
Uzunyollar Zeynpaysimannesi Hmm anladım canım teşekkür ederim. Sen de inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına :)
Zeynpaysimannesi HandeYavuz yaa öyle mi ultrasonla baktıklarını bilmiyordum ya ben de doktoruma gidince sormak istiyorum acaba panik yapsam bana sakinleştirici falan yaparlar mı diyorum
Hllswm HandeYavuz cnm o doktor eşi diye hassas davranmışlar yıllarca ameliyathane hemşireliği yaptım hiçte bakmazlar saplarlar gecerler iğneyi
HandeYavuz Zeynpaysimannesi bende bilmiyodum valla yeni duydum canım eğer öyleyse olabiliriz diye düşündüm ☺️ Tabi çok panik olanlara hafif bi sakinleştiri yapıyolarmış onu da burda okumuştum canım
2020_Annecik Zeynpaysimannesi Zeynpaysimannesi Ben 2014 yılında spinal sezeryan oldum bana ultrasonda bakılmadı ili hemşire öne doğru eğdi belimden iğne yapıldı incecik hiç acımıyor bile sonra ayaklar uyuşunca sezeryan başlıyor damar yolu açık olduğu için ordan bana sakinleştirici vermişlerdi sürekli tansiyonun ölçülüyor zaten korktuğun anlaşılınca yapıyorlar cnm o zaman benim bel fıtığım yoktu şimdi var yeniden hamileyim bende spinal olmak istiyorum Doğum yaklaşınca doktoruma sorucam
Nihalcakmak58 Bende ilk defa duydum ultrsonla baktiklarini sole bisey var belki bastan fitigim var denilirse fitiga denk gelmesin diye bakmis olabilirler benimde belim arada tutulur kitlenir gunlerce kalkamam artik fitik midir baslangicimidir ne yalan soleyim baktirmadimda spinal oldum bende bi sorun olmadi bakmadilarda solemedim de bisey ama solemekte yarar var..
HandeYavuz Nihalcakmak58 canım arkadaşımda fıtık yok hacettepede bakıyolarmış zaten sanırım hastane kaynaklı ☺️
HandeYavuz Hllswm olabilir belki canım eşi de aynı hastanede çünkü belki o bakımdan daha titiz davrandılar