Berfinberf Merhaba bayanlar, 31 haftalık hamileyim doğum sonrası göğüs ucumla ilgili sıkıntı yaşamamak adına araştırma yaptım ve genelde gümüş kapak önerileriyle karşılaştım. Birkaç marka var fiyatları da değişiyor. Alan, kullanan var mı?
Hulyalp Berfinberf ben avent kullandim gumus kapaktan daha kullanisli ve ayni mantik hem ucu koruyor hem nemli tutuyor hemde sutunu sakliyor biberona doldurabiliyorsun ikizlerimle cok isime yaradi ve yari fiyati gumusun. Tavsiye ederim.
Nil123 Berfinberf Ben bi arkadaşımın önerisi ile silvernurse aldım o çok memnun kaldı🤷🏻♀️ Deneyimleyip göreceğim
Tutkuuu Daha almadım. Silverette daha pahalı olduğu için silvernuse almayı düşünüyorum sonuç olarak gümüş gümüştür.
Berfinberf Tutkuuu bende öyle düşünüyorum silverette ama neden silverette diğerlerine göre daha pahalı onu anlayamadım bu yüzden kafa karıştırıyor:)
Berfinberf Dyglila kullanıp memnun kalanların yorumları benim için çok kıymetli çok teşekkür ederim❤️
Tutkuuu Berfinberf bence bu sektöre daha erken girdi ve ünlüler aracılığıyla adını daha fazla duyurduğu için
Olivehoney Berfinberf yabancı marka bi de Türkiye de ilk gümüş kapak oydu sanırım diğer markalar sonradan çıktı. Ben de ebebek te satılanı alıcam uygun fiyatı.
Dyglila Berfinberf rica ederim canım benim eğer alacaksan doğuma son 2 hafta kala kullanmaya başla doğumdan sonrada sürekli devam et ben etkisini gördüm fazlasıyla hemde 😊
Berfinberf Olivehoney hangisi 100 lira gümüş kapaklar 170 den aşağı değil sanki 🙄 internetten baktımlarım hep o civarda
Gkch E bebekten aldim.. dogumdan once alip kullanin, ben almamistim asiri derecede yara ve catlak sorunu yaşadım. Son care gümüş kapagi aldim ve 3 gun sonra ağrılarımi azaltti.. 15 gundur kullaniyorum su an da iyilesme asamasindayim surekli kullaniyorum Daha ucuz oldugu icin kalkanı da almıştım fakat buyuk ve sert oldugu icin gogsunuze oturuyo, özellikle uyurken cok rahatsiz ediyo ve kıyafetlerden belli oluyo Kizlar göğüs acısı hicbir seye benzemiyor, ben ciddiye almamıştım ama emzirmek iskenceye donuyor, o yuzden lutfen tedbirinizi alin.
Berfinberf Nil123 burda başka bi arkadaş aynı konu hakkında bi tartışma açmış; silver nurse almış ve hiç memnun kalmamış 🙄 bende bugün okudum yorumunu. Kafam iyice karıştı ya
Nil123 Berfinberf Yakın bir arkadaşım deneyimledipi için şüphe etmeden aldım bilemiyorum 🤷🏻♀️ Kullandığımda göreceğim inşallah😇