Findik92227 Günümüz doldu yürüyüş yapıyorum sıcak duş vs ama hala ne ağrı oluyor ne sancı Kendi sancim olsun çok istiyorum suni istemiyorum 😭😭😭😭 Ikıncı doğumum olucak ilki de 40+3 de alttan ilaç yerleştirerek başlamıştı doğum
Emine982 Findik92227 bende 40+2oldum nst de sancı çıkıyor ama bı kaç saat sonra gidiyor ne denedıysem olmadi ne zaman isterlerse ozaman geliyor bebişler ☺
Serpilataman Findik92227 allah yardımcınız olsun benim ilk doğumum zamanında kendi sancımla olmuştu 2. Doğumum 42 haftalık hala gelmeyince suniyle doğum yaptım
Denal Bnde 40olqcam iki gün sonra...cuma normalde günüm....yürüyüş yapamıyorum çok baskı yapıyor diye.....geceleri duşa giriyom sıcak su felan ama ses yok....
Findik92227 Denal dr bi şey önermedi mi canım benimki yürüyüş ve sıcak su dedi ama bi ise yaraması henüz Cuma günü yine dr gidicem bakalım napcaz
Findik92227 Emine982 aynen öyle keyifleri ne zaman isterse o zaman gelirler ama inşallah kendi sancimizla gelirler suni sancidan çok korkuyorum
Findik92227 Serpilataman 2. Doğum daha hızlı ilerliyor diyorlar doğru mu canım mesela ben ilk doğumda 11 saat sancı çekmiştim dikisim de olmuştu kimi ikincide dikiş olmayabiliyor diyo
Serpilataman Findik92227 kendi sancım olmadığı için birden sancı verince biraz zor oldu ama ilk doğumuma göre daha hızlı doğum gerçekleşti bu sefer de dikişim oldu 😢
Findik92227 Oglusannesii Inşallah ya artık sıkıldım yoruldum bide geçinince bazen risk falan da olabiliyor
Mfzd Findik92227 yani kaç defa tartışma açtım kimse cevap vermedi burada benim gibi olan varsa beni aydınlatabilir mi? 2 3 cm aciklik var dedi doktor bebek kanala iyice yerleşmiş ve gün içinde ara ara taş gibi oluyor doktorum yarın sabah tekrar gel dedi bakalım ama 4 gündür aynı açıklıkta sancim da yok nasıl olucak adet tarihime göre yarı 40 +3 oluyorum
Findik92227 Mfzd benim ilk doğumum da 40+3 te alttan ilaç vermeleriyle olmuştu o ilaç kendi sancilarimi baslatmisti seninde eğer sancin olmazsa ilaçla veya suni sanciyla baslatabilirler
Denal Serpilataman çok zor oldu mu yani şöyle bir söylem var suni sancida nefes almak daha zorus normal sancı çekenler öyle söyledi .....ilk gebeliğini normla dogurupda ikincisinde suni yaşayanlar mola sancida nefes almak için güç gelio ama sinide öyle değil dedikleri için soruyorum