Mom72626 Suna_Aysal bacak ve ayak ağrıları, yavaş yavaş sona doğru artan uykusuzluk. Bebeğin artık kilo almaya başlıyor ve sen iyice ağırlaşmış oluyorsun canım. Şuan da bile tadını çıkar 😉
Nur___ Suna_Aysal benim son 89 ne bekliyor bilemem ama pilates topu edindim eğzersizlere başladım 🌸hayırlı olsun 🌼
Kelebegimmm 36 haftadan yazıyorum iyi şeyler beklemiyor😂her halimize bin şükür🤲🏻Bebeklerimiz sağlıklı oldukdan sonra fiziksel acılar zatenunutulur gider🤗gerçekden en kolay 2 trimestr.1de bulantılar halsizlik,3de ağrılar
CerenAkbulut Bende 28. haftadayım ve sanki bir haftada daha da ağırlaştım. Bebeğimin hareketleride baya sert olmaya başladı. Gece sağa yatıyorum olmuyor, sola yatıyorum olmuyor. Damar atıyor gibi birşey hissediyorum yattığım tarafta ve rahatsız oluyorum. Önümüzdeki 3 ay zor olacak sanırım, Allah herkesin yardımcısı olsun.
Suna_Aysal Ben simdiden cekiyorum o agrilari daha kötüsü nasil olcak acabaa, olsun bebeklerimiz saglikli olsunda biz katlaniriz
Ozgemlym Nur___ amin canım sağlıcakla gelsinler bel ağrısı başladı bikaç gündür bide çok yürüyüp ayakta kalınca sanki karnımdan bişey çekiyolar içerden canımı acıtıyo bi 10 dk sonra geçiyo senin varmı hiç sıkıntı ☺️
Ozgemlym Nur___ amin canım sağlıcakla gelsinler bel ağrısı başladı bikaç gündür bide çok yürüyüp ayakta kalınca sanki karnımdan bişey çekiyolar içerden canımı acıtıyo bi 10 dk sonra geçiyo senin varmı hiç sıkıntı ☺️
Nur___ Ozgemlym bel ile bacak arasına kramp giriyor gece uyuyamıyorum o sebeple, onun dışında sırt kaburga ağrısı oluyor, yorulunca benim de taş gibi oluyor göbeğim, onun dışında iyiyiz cnim, inşallah çabucak geçer günler heyecan dorukta ❤️
Nur___ Ozgemlym bel ile bacak arasına kramp giriyor gece uyuyamıyorum o sebeple, onun dışında sırt kaburga ağrısı oluyor, yorulunca benim de taş gibi oluyor göbeğim, onun dışında iyiyiz cnim, inşallah çabucak geçer günler heyecan dorukta ❤️
Ozgemlym Nur___ ay evet çok fena heyecan ☺️ Çabucak geçsin katlanılıyor ağrıya sızıya herşeye değer 🙏😊
mnli Benim de son 77 dün misafirim vardı çok iş yaptım heralde akşam alt bacaklarıma çok kramp girdi magnezyum takviyesi yapıyorum hemen ara ara bel ağrılarım da oluyor başka hiç sorun yok çok şükür