Merhaba herkese hayırlı geceler arkadaşlar ben de artık burdan mezun oldum çok şükür iki gün önce çatı muayenesiden sonra suyumun çok çok azalması ile dr bir gün sonra 7 de yatışımın yapılmasını ve doğumu başlatma kararı almasıyla sardı beni bir korku. O gece hiç geçmedi bana sanki, sabahı zor kötek ettim yatışım yapıldı ama nasıl bir heyecan ilk doğumum başıma geliceklerden bir haber hemen yatış yapılır yapılmaz muayene sonrası fitil ile ağrıyı başlattı doktorum, yarım saat sonra yavaştan etkisini göstermeye başlamıştı ki bu da gayet iyi bir sonuçtu dr için, 3 saati hafif ağrılarla geçirdim 3 saatin sonunda artık bebeğim de tepki vermeye başlamıştı ki tam anlamı ile doğum sancılarım başlamıştı bu saatin sonunda 4.5 cm açılma ile bir iki saat sonrası 8 cm olmuştu hemen doğum haneye çıktım biraz da orda çekmeye başladım artık ıkınmak geliyordu içimden hemen çatala aldılar o ağrılardan eser yoktu şaşkındım her 5-6 dk içimden ıkınma isteği geliyordu dr ve ekibi harikaydı ilk doğumum olmasına rağmen orda bütün heyecan korku bitmişti şaşkındım ve çok güçlüydüm dr ıkınmam gereken yerlerde ıkınmamı kısa kısa nefes almam gereken yerde ise beni yönlendiriyordu hemen 3-4 ıkınmada paşam kollarımdaydı o an ki his anlatılamaz ne acı ne sızı her şey orda kalmıştı doğum masasından kendim indim ve çok güçlü hissediyordum kendimi ben anne olmuştum çünkü🤲🏻 Şuan da ikimiz de gayet iyiyiz sanki hep benimmiş hep yanımdaymış gibi rabbim bu güzel anı herkese tattırsın inşallah tavsiyem sabır sadece ve sadece sabır 🤲🏻 İnanın sonu çok ama çok güzel bitiyor bu arada toplamda 12 saat bu hem güzel hem de yorucu serüvenimi sonlandırmıştım