YarenBeren Merakliana ikisinde de bir gun icinde yaptım ama biri 40 haftalık tı diğeri 41. Hafta da doğdular o da var 😂
Denizinannesi1 Merakliana canım benim ilk doğumumda akşam üstü nişanım geldi sabaha karşı saat 4 civarı suyum geldi
Esenn1 Merakliana benim sabah yataktan kalktığımda nişanım gelmişti o yüzden saat kaçta geldiğini bilmiyorum hemen hastaneye gittim yaklaşık 3 saat sonra doğurdum 😂
Merakliana gozdetok ilk oglumda 38 de dogmustu suyum gelmişti ama ilk demek ben cok tutamıyorum içimde ne bilim 🙈
Merakliana YarenBeren yaa ne güzel benm ilkinde suyum geldi acılma yok sancı yok suniyi dayadılar tabi. Bunda tek duam inşallah kendi sancm gelir 😣🤲🏻
Cookie_the_pomy Merakliana bence 36 dan sonra istediklerinde cokda gecikmeden gelmeleri normal doğumu olumlu etkiliyo malum her hafta kilo almaları manasına geliyor
YarenBeren Merakliana inşallah canım benim ilk de suni sancı ile desteklediler ikinci de kendi sancım dı inşallah hersey gönlünce olur hayırlı kolay doğumlar ❤️
YarenBeren Merakliana ama sana şunu soylim birinci Doğumla ikinci Doğum arasın da cok fark var cok kolay oluyor inşallah senin de kolay olur 🙏
Denizinannesi1 Semazen canım lavaboya gittim afedersin tuvaletim bittikten sonra doğruluyordum ki su aktı yavaş yavaş baktım hala geliyor kesilmedi anladım su olduğunu giyinip hastaneye gittik 3 saat sonra kızım doğdu şükür
YarenBeren Fasulyem22 o kadar fazla yürüyemezdim en fazla yarım saat hemen tuvaletim geliyor du cocuk baskı yapıyor du asagıya doğru