Defnearzu55 Rabbim her hamişi bi avazda kurtarsın inşallah🙏 Kulun kula ettiği dua makbuldur derler kızımla bi duanızı alırız öyleyse 😅🙏
Hirabia Defnearzu55 Allah yardımcınız olsun canım kolaylıkla gelsin inşaAllah 🤲 bide dua ederken u🙏 bu işareti kullanmak doğru değil tabi sizin tercihiniz ama bi Müslüman olarak uyarmak istedim Budist işaretidir bu. Hayırlı doğumlar dilerim
Fasulye_annesi Defnearzu55 amin İnşaAllah hayırlı doğumlar Allah bi avaz da kurtarsın darısı basımıza
Zade Defnearzu55 Allah sağ Salim birbirinize kavuşmayı nasip etsin inşalalh 😇🤲🏻 Bir avazda derler ya inşalalh öyle rahat geçer 🌸
Esmagenc Defnearzu55 Bende sabah doğuma gidicem.🙈 Rabbim kolaylaştırsın canım benim. Sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
Defnearzu55 Hirabia valla o işaretlerle dua etmiyoruz rica maksatıyla yapmıştım ama uyarınızı dikkate alıcam 🤲
Aleyyynavefa Rabbim zorunu kolaya çevirsin insAllah bir avazda hic dikissiz yirtiksiz kurtulasın sag salim yavruna kavusasin ❤
Esmagenc Defnearzu55 gebelik kolestazı var canım son haftalar riskli olduğu için doğum öneriyolar. Bekleyip bende riske atmak istemiyorum