Bursali Alışveriş yapmak istiyorum ama guvenemiyorum urun kalitesi nasil odemede sorun oluyomu kac gunde elimize ulasiyo
Aliyahyaannesi Bursali kapıda ödeme yapmıştım ben. Sipariş verdim iki gün içinde geldi. Ve eğer nedenle ilgili soru işareti varsa aklınızda orayı işaretliyorsunuz sizi ariyip bilgi veriyorlar. Güvenilir bi site yani
Lavinim21 Bursali ben aldım canım lohusa pijama takımı ve gecelik malı okadar kaliteliki dışarda öyle bulamamıştım ☺
handeliz Bursali ben 3 lu pijama takimi aldm fena deildi isimli lohusa taci aldm onu begenmedm kullanisli deill allahtan birde tac terlik takim almistjm onlar guzel cikti pijama biraz gorunnden basit geldi bana bikac gune geldi kargom .
Aliyahyaannesi Ben yaptım 👍 ve cok memnun kaldım bi alt üst sabahlık ki takım birde uzun gecelik ve emzirme sütyeni aldım. Kumaşların kalitesi harika tavsiye ederim
Bursali Aliyahyaannesi peki kaliplari darmi ben lohusayken giycem L bedenmi aliyim XL mi aliyim rahat olsun istiyorum
SerapUGR Bursali şuan göbeğim var diye kendi bedenimi aldım doğumdan sonra göbek gider diye kalıpları dar değil
Aliyahyaannesi Bursali ben her ihtimale karşın bir beden büyük aldım bence sende öyle yap göbeğinin kalma ihtimalini düşünerek
ArzuuzrA Ben aldım gayet güzel Facebook yada İnstagram sayfasından yazarsanız size boy kilo ve doğumunuza kaç ay kaldığı soruluyo ve ona göre beden öneriyorlar
Lavinim21 Bursali aldığım pijama takımı 84 liraydı galiba 100 lira verdim kapıda ödeme ve kargo dahil canım
Esmalpaslan66 Bende aldım sabahlıklı takım ve 2 tane pijama takımı ve emzirme sütyeni beklediğimden çok daha iyi geldi Harika ve yurt dışına bile 5 gün olmadan geldi neredeyse kesinlikle tavsiye ederim hanımlar