EylulEbrarin 8 aydır kızım her karnımda hareketlendiğinde görsün diye eşime sesleniyorum ne zaman seslensem hareket etmeyi bırakıyor sizce neden fikri olan var mı ?? Bu kız babasından mı korkuyor şimdiden 🤣🤣
Leyla9292 EylulEbrarin benimde tam tersi eşim dokunduğu zaman daha çok tekme atardılar gerçektende şimdi çabalarına daha çok düşkünler. Onlar erkek birde sizin kız zaten zamanla sizin pabucu dama atar kız çocukları baba ya daha düşkün olurmuş.😂
Betuel11 EylulEbrarin bizde uyurken sarıldığımızda tekmeleyip duruyo gece boyunca benim kızım da benimi kıskanıyor napıyorrr annesinin kızıııı 🤪😂
El_mu Benim kizda oyleydi sonrasinda dokundurup sevdirdim yada öptü yavas yavas tepki vermeye basladi birde onunla konus dedim artık dokununca his ediyor 😊
EylulEbrarin El_mu benimki sevemez utanır daha baba olduğunu tam hissetmedi ama bi Doğsun çok güzel bir baba olacak 🥰🥰🥰😊
Aleyyynavefa EylulEbrarin hadi yaaa bunu bilmiyodum bakkk 😂 o zaman bide kaynanamlara gidince kaynanama sesleneyim insAllah durmaz 😂😂😂😂
MSGG2403 EylulEbrarin bu doğru olabilir. 🤣 Kızımın huyu, suyu, uykusu, siması aynı baba. Kendimden şüphe ediyorum ben doğurmadımmı ki acaba diye. 🤣
El_mu EylulEbrarin Benimkide oyle ama yavas yavas aciyorum onu sonra ilk hissetti ya daha gidip gelip karnimi açıyor :) kızım duyemiyor düşün severken bebis diyor 😄
Zeynepkbsk Valla benimde ayni benden baska kimseye hareket etmiyor anneci olcaz galiba biraz babasina hissettirinceye kadar öldüm 2 3 defa anca hissetmiştir 36. Haftadayız 😁
Nur_Nur Zeynepkbsk yaaa... biz 21.haftada hissettik. söyle bi yarım saat uzansanız beraber eli üstünüzde beklese mesela uykudan önce illa ki denk gelirdi. baya geç olmuş yahu :) neyse geç olsun güç olmasın. sonrası daha mühim artık hep berabersiniz inşallah
Demirleblebi EylulEbrarin bizde tam tersi babası elini karnıma koyup baya kızıyla sohbet ediyor o da sürekli tekmeleyip duruyor.
Meelek Demirleblebi Bizdede ayni şekilde çok hareketsiz bebeğim akşama kadar bir defa bile kımıldamıyor ama eşimin sesini duyduğu gibi hareket ediyor. Babasına çok düşkün olacağı şimdiden belli 🥰😂
EylulEbrarin Nur_Nuraslında görüyor hareketlerini ama benim çok bereketli olduğu anı görmesini istediğimde ya duruyor yada yavaşlıyor amm çoğu kez hissetti 😊 gördü 😊🙏
Zeynepkbsk Nur_Nur cok bekledik ne yarımsaatler elini ceker cekmez oynuyo bilerek yaptığını düşünüyorum şaşırıp kalıyorum ama yapacak bişey yok hayatımıza gelsinde o zaman oynasınlar artık 😁
Kucukannee EylulEbrarin valla bizimki de ben yatarken tekmeliyo surekli ama video cekmeye kalktigimda aninda duruyor 😄😄
Deniziimmm Kucukannee ahhhh ahhhh demeyin 37+1 olduk hatıra kalsın diyorum tam çekicem duruyor imkânı yok yani yakalayamadım oysaki nasıl kıpır kıpır 😂
Oglumabioluyor60 EylulEbrarin haha😂 bnmkide gece babasını tepıklıyor adam gece kalktı şu kızna bişy de 😂 dedi kolunu tepıkledı dedi😂