ikicocuklubiranne Semadefne 37. Haftada Doğumu gerçekleştiriyorlar diye araştırmıştım benim de biraz yüksek çıktı 🙄 çok yüksek mi acaba değerleriniz
Semadefne ikicocuklubiranne benim 24. Haftada cikti kolestazi su an 31+4üm evet 36-37 de aliyorlar bebegi ama genelde sezeryan duydum normal dogum yapan var mi merak ediyorum degerlerim su an ilac kullaniyorum dusuyor ilaci birakinca geri cikiyor 100-130 lara
ikicocuklubiranne Semadefne Benim yeni kaşıntılarım başladı tahlil yaptırdım biraz yüksek çıkmış kendi doktoruma henüz gitmedim ama korkuyorum 🙄 35 teyim birde 🥴
Sagliklagel Semadefne ben de ursactive kullaniyorum 2.haftadayim fakat alt ast aksine yukseliyor sizin nasil degerleriniz
Semadefne Sagliklagel sizin kullandıgınız ilaçla benimki çok benzer zaten ikisinden birini veriyor doktorlar benim bu ikinci kutum kullandıgım zaman dusuyor ıkı hafta once 100 dü alt gecen hafta 50 ye düştü bugun yıne kan verdım yarın bellı olcak düşüp düşmediği ama düştü gibime gelıyor çünkü kaşıntılarım azaldı. Her hafta kan verıyorum kontrol altındayım sürekli ama korkuyorum her an dığum olacak diye
Sagliklagel Semadefne bende de o korku var ve 29 icindeyiz daha.sizin kac haftalik? Hapi ilk hafta 4 tane kullandim suan 2.haftadayuz sabah 1 aksam 2 yapti dr.bugjn baktirdim cumartesiden beri 216dan 170 e dusmus diger degerler de dusu var Allahima sukurler olsun nasil mutlu oldum.insallah zamaninda aliriz kucagimiza yavrularimizi.yeme icmeniz nasil epey bir dikkat gerwktiyormus🤦♀️🤦♀️
Semadefne Sagliklagel bana yeme içne konusunda bir sınır koymadı doktor hatta özellikle sordum onunla alakası yok dedı siz ne yıyordunuz pekı? Ben 31+4 teyım sizin?
Sagliklagel Semadefne yagli yeme surekli sebze yemegi ye, kirmizi et cok az ve az yagli, tavuk eti haslama,balik eti ye dedi.paket gidalardan uzak dur dedi ama ekmegi kesemedim
Semadefne Sagliklagel anlafım bana hiç böyle şeyler demwdi doktorum inşallah degerlerimiz düşer sag salim kucaklarımıza alırız bebeklerimizi 🙏🏼
Sagliklagel Semadefne merhaba bugun baska bir doktora göründüm enzimler 200 olunca bebegi almak zorundayiz dedi 😭😭 Size bahsettiler mi su degerlerdre, su zaman dogum olmali diye?
Semadefne Sagliklagel benim doktorum şu an için korkulacak bir şey yok dedi bu degerleri 1500 e çıkanıda gorduk dedı şu an ilaçlarla düştüğü için kontrol altında her sey dedi bende duydum 600-700 leri hastanede yatıyorlar ordada bır tedavı uygulanıyor düşürmek için iyi düşünelim iyi olsun 🙏🏼 Benim değerlerim 26-17 ye düştü bu hafta ilaç işe yarıyor o yuzden moralınızı bozmayın