Merve526 Merhabalar kızım olacak hastanede misafirlerime çikolata dağıtmak istiyorum ☺️ Bana yardımcı olur Musun uygun fiyata ınsatagramda bildiğiniz güvendiğiniz var mı ?
Svgcn Merve526 ben neredeyse tüm sayfalara baktım ama hacışeriften yaptırma kararı aldım. En azından bilindik ve güvenilir firma
sevval55 Merve526 şuan hacı şerifin sitesinde indirim var kolonyagı lokum draje ckolata set 80 tl falandı canım bi bak iatersen internet sitesine
Anneyimki Hacı şeriften aldım ben. 70lisi 79 tl . Daha uygbları var bak istersen. İnstagramdan degil normal internettn sipraş versim
Tugba88 Merve526 bende hacişeriften sipariş verdim yarın ulaşıcak kargo inşallah kalitelidir çikolataları
Meryemabf Merve526 instagramda bebekcikolatasi var kızıma ordan yaptırdım isme özel metal kutuda hala da saklıyoruz şimdi oğlum olcak nasipse doğuma 51 gün kaldı inşallah aynı yerden yaptıracağım
Deletedmom133 Merve526 https://www.haciserif.com/bebek-hediye-cikolata-paketi-pembe?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=lowerfunnel içinde herşey var mutlaka bak derim
Tugba88 Merve526 kargom geldi bugun çok özenli paketlemişler çikolatası lezzetli ve taze buz kaseti koymuşlar pakete erime yoktu gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz vatsaptan görüşüp sipariş verdim ben
Santaclarita Ne kadar süre önceden sipariş verebiliriz mesela benım dogumum kasımın ilk haftası şimiden sipariş versem bozulurmu
Deletedmom133 Santaclarita evet canım 3 4 ay süresi bence son 15 gün kala sipariş ver 1 günde geliyor zaten ve asla dolaba buzluğa koyma ben vestiyerin üstüne koydum 2 ay oldu benim dağıttım tabi az kaldı hala erimemiş