Tugba1234 Adete gore 39+4 bebege gore 38+4 karnim fazla kasılıp duruyor ilk başda cok ağrım yoktu ama simdi hafif bir adet sancısı gibi hafiften bir kaç saniyelik bel ağrısı nasil anlarim gercek sancımı degil mi
Semadefne35 Tugba1234 canım adet sanıcısı gibi şiddetli ve en fazla 5 dakikada bir gelicek bel ağrıların kasık ağrıların gitgide yoğunlaşıyosa acile git hemen 1 saat kadar bi takip et bakalm
Sultandey Tugba1234 aynısı bendedi var doğum ağrısı değil canım doğum ağrısı karnından beline vuracak. Erkenden hastaneye gitme ağrını çek öyle git doktora dayanamadığını düşündüğünde dakika tut yarım saat 15 dakika derken 1 dakikaya düşünce ağrılar doğum oluyo 😉
Tugba1234 Semadefne35 agrim yok suan cok fazla karnim kasiliyor ama agri yok arada hafif adet sancısı geliyor cok korkuyorum 😢😢
Tugba1234 Bilen yok mu hic ne yapıyım bilemedim hastaneye gitsem erken mi pek sancim var diyemem ama cok kasiliyo korkuyorum
Hnfvndk Tugba1234 aklında kalıyosa eger bı acılde baktır canm. Ben doktora gttgmde cıkan sancıya gore dogar bugun demıstı(dogmadı) yanı doktorun endıse ettgı sancıyı bn cok hıssetmemıştım. Oyle durumunda olabılır ıcın rahat eder hıc yoktan
Tugba1234 Sultandey teşekkür ederim peki bunlar belirtimi çoğalacağıni mi gosteriyo cok huzursuz oldum bebege bisey olursa diye
Sultandey Tugba1234 doğumun yakın olduğunun belirtisi emin ol 36. Haftadan beri aynı durumdayım ha bugün ha yarın derken 40+1 olduk hala aynı 😉