sevdicek Kızlar bu doktoru instagramda görüyorum sürekli giden veya orada doğum yapan var mı? Doğumlara gece bile olsa kendisi gidiyor bunun için ekstra ücret aliyor mu? Doğum ücretleri ne kadar? Hastane şartları vs nasıl bilgi verebilecek olan var mı?🤔
Kerem_alyadua sevdicek yakın olsaydı bende giderdim o doktora hiç memnun değilm doktorumdan ama baska sansımda yok uzak biryere gidemem
Mellteem sevdicek selam kızlar hepinize toplu cevap olsun. Haftamdayım başından beri Eray hocaya gidiyorum. Çok memnunum tecrubeli bir doktor. ama hastalarıyla bir abi kardeş ilişkisi kurmuyor bnm için çokta önmli değil☺️ Detaycı oluşunu seviyorum. Utrasonda bebeğimin parmaklarına kadar gösteriyor ve anlatıyor. Genel olarak sessiz sakin biri bazen sizin soru sormanız gerekiyor. Muayene ücreti 60₺ Doğum ücreti normal 1000₺ sezaryen 1500₺ Eray hoca tıp merkezindeki tek kadın doğumcu zaten o yüzden gece gündüz orada diyebilirim. Kendisi gece gelsede ek ücret istemiyor ama anestezi ekibi ve ebeye ücret ödüyormuşuz ama daha erken diye fiyat sormadım. Benim için tek eksisi bebek yoğun bakımının olmaması onun içinde Güneşli Erdem Hastanesiyle anlaşmalılarmış 2 dk araları. Eğer hastane kabul ederse istediğiniz hastaneyede gelirim dedi🥰
sevdicek Nesliiiiiiiii pazar gece 4te geldi yazmış bi bebek için. Bayramda bile gitmiş helal olsun eğer ekstra uçuk ücret vs almiyosa bence gerçi aliyosa da hakediyodur inş 🤔
Nesliiiiiiiii sevdicek aynen öle muayne ücretleri o tıp merkezinin 50 liraydı onu biliyorum çünkü oranın az ilerisinde bi firmada çalışıyordum gitmişliğim vardı başka bölüme.
Elif_murat Bağcılar- güneşli de yamam cerrahi tıp merkezi doktoru ama bende gitmedim tabii 🙈🙈 oralarda çalışıyordum tıp merkezi olarak geçiyor ama instagramda bende gördüm çok kez
23sekerkiz Mellteem canim normal dogum ucreti 1250 tl bi iki haftaya dogumum var kendisinde insallah fiyatlarin yeni guncellenmis sanirim
sevdicek Mellteem 23sekerkiz Kızlar sanci odası mi var yoksa sancılarını kendi özel odanda çekebiliyo musun 🤔 bi de tek kadın doğumcu dediniz yoğundur sıra falan bekliyo musunuz 🤔
23sekerkiz sevdicek hangi dogum oncelikliyse onu once aliyor canim ben 2 haftada bir konttole gittim hep o yuzden goruyordum odasinin yani dogumhane zaten bir gun icerisinde 1 den cok dogum yaptirabiliyor sanciyi bilmiyorum ama gecenlerde nstye baglanirken gordugum kadariyla bi bayan kendi odasinda sanci cekiyordu
Mellteem sevdicek genel olarak çok beklemiyorsn 20 dk fln geçiyor bazen randevulu gidiyorsun ztn. odaları var en son doğumhaneye indiriyorlar
23sekerkiz Mellteem ala ala o zaman kisiye gore fiyatta veriyor olabilir bende tam bilmiyorum bana normal dogum 1250 sezeryan 1500 tl demisti istege bagli sezeryan 1700 tl epidural +500 tl ve gece dogum olursa normalde 100 tl sezeryande 200 tl aldiklarinin bilgisi verildi 😊 siz kac haftaliksiniz
sevdicek 23sekerkiz Mellteem tsk ederim çok tatlısınız. Haritadan baktım naısl geleceğime yakınlarda okyanus koleji mi var ben mi yanlış gördüm 🤔