Tugceakkaya Elifduman bende almaya devam ediyorum canım valla ne bulantım var ne tiksinti bu iştahla devam edersem yerimden kalkamiycam😂 Aman çokta umrumda değil valla ilk gebeliğim keyfini çıkarıyorum canım ne isterse de yiyorum 🥰
Tubaliya Tugceakkaya ayy aynı ben 17+2 olduk ama ne bulantı ne başka bişey iştahım açıldı resmen ne bulursam yiyorum 100 kilo olarak doğurucam sanırım😂😂
Damladinc Ben hala alamadım 48 kilodayım sabah bulantılarım geçti 5 gündür iyi yemeye başladım bende, yarın cinsiyet öğrenicez inşallah 🙏🏻☺️
Tugceakkaya Hiç canınızı sıkmayın kızlar benim ablam 50 kilo hamile kaldı 70 le doğuma girdi 🤰 Daha çocugun 40 ı çıkmadan 50 kiloya düştü tekrar genişte 4.200 kilo doğdu maşallah🥰 hemde normal dogum herşey olacağına varır yani
Tugceakkaya Meltemkskn doğuracak gibi göbeğim var benim valla 😂 Gören şasiriyo hele hamileliği bilmeyeler şok oluyo
Gozde2016 Simos44 ilk 3 ay kandan beslendiğini söylemişti doktor zaten ama bu haftalarda kilo başlar diye düşündüm demek ki normal
Simos44 Gozde2016 kilo olayı inanın kafaya takmaya değmez 45 kilo hamile kalıp 48 kilo doğuma giden 2.700 sağlıklı bebek doğuran arkadaşım var. Suyu nerde diğerleri nasıl bilemiyorum ama aynı şekilde doktorların da paylaşımı var hiç kafaya takmayın diye.
Tugceakkaya Meltemkskn çokta zayıftım aslında boyumda uzun ama çok belli benimki valla kişiden kişiye değişiyo heralde🙄 Ama dedigim gibi bulanti falan hiç yaşamadım iştahım güzel maşallah yiyorum bide balık yağı kullanıyorum belki ondandır 🤷♀️
Fat57 14+2 deyim 3 kilo aldım uyurken bir defa ayağıma kramp girdi ve ayaklarım her akşam şişiyor yürüyüşe başlıcam düzenli işe yrar diyorlar ve iki gündürde mide yanmam başladı yemek çok yemiyorum aslında ama su içemiyorum sanırım ondan dengesiz