Akfth 31 haftadayim yiyip icme az öz zayifladim zaten Ama bu siskinlik beni mahfedecek karnim tas gibi oluyor catlayac sanki neyin nesidir bu sizsde oyle oluyormu
Esramese Akfth oluyo yediklerini eskisi kadar hizli hazmedemiyorsun soda ic canim odeme magnezym eksikliginede iyi geliyor ama sade ic midendeki gazida atıyor ben her gece 1adet salatalk biraz ekmk soda karnimi doyururdm hep 😁
Ps15 Akfth Ben de 28 özellikle bugün ilk defa sanki karnımda taş var aşırı gergin ve yırtılacak gibi geliyor çok rahatsız oldum. Daha çok erken değil mi gaz mı var acaba😰
CinarBaykal Akfth kefir ve probiyotik yoğurtlar, lifli beslenme işe yarayacaktır. Gluten ve laktoz tüketimi fazla şişkinlik yapıyor onları da azaltırsan rahatlarsın 😊
aslimutlu1 Akfth uyumadan önce bi tas yogurt , bagırsaklarınızı hareketlendirir. Sindirime yardımcı olur . Rahat edersiniz
Akfth Ps15 aynen oyle bende o haftalardan beri oyleyim arada geliyor geciyor Tam anlamiyla anlatmissin Gaz sancisi diyorum ben baska ne olabilir diyorum Gebelikten onceds bu sikayetlerim vardi zaten ama suan hem hamilelik hem bu ikisi cok zor 😞
Ps15 Akfth Bana da gaz gibi geldi ara ara sancı da oldu çünkü karnım sanki aşağı düşecek o kadar ağır iki gündür inşallah geçer bomba gibi patlayacağım sanki😂 Doğuma kadar nasıl dayanıcaz ya geçmiş olsun size de😞
Akfth Yarin konrtolum var anlaticam bakalim.. Laktoz dseken sut felan sevmem icemem zatwn ama gluten yani illaki Safra kesemde yok o mu yapiyorki diyorum Dun bi probiyotik ictim suan dunki gibi deilim Yemek yiyince nolur 🤷♀️ bilmem ama