Hande3636 gurcem ben girdim canım görüntü gayet netti benim gelişim 1 hafta öndeydi 20 haftalık olarak görüntü aldı. Haftasından Öndeyse rahat girebilirsin mecburiyetin yoksa 20. Haftayı geçsin istersen
gurcem Hande3636 valla aldım randevuyu yarına daha fazla bekleyemedım cok heyecanlıyım bu programa gore 19+4 olcak yarın artık kısmet 💕
Deletedmom029 18+ 2 de yaptırdım 45 dk ya yakın sürdü. Prof. Olan bir perinataloga yaptirmistik 17-18 haftadan itibaren yaptirilabiliyor.
Hande3636 gurcem canım çekim yapılıyor 18 haftadan sonra genelde 22. Haftada çok beyin gelişimini daha iyi tamamladığını söylüyor doktorlar bende 19+2 de çektirmiştim haklısın heyecan çok oluyor ve İnan değiyor görüntü hem net hemde uzun sürüyor çekim😊
Mevsimselhaller baby10 canım bende aynı haftadayım seninle acaba bebegin hareketlerini hissediyor musun?Ben sanki hissetmedim henüz
gurcem baby10 ozaman ıkımızın gunu gunune aynı 🥰 bakalım ben yarın gıttıgımde bakacakmı bır yeremı yonlendırcek
gurcem Mevsimselhaller benım yarın 19+4 oluyor 18de tam olarak ne hıssettıgımı anlayamamıstm ama bugun sukurler olsun tesadufen elım karnımdayken hıssetttm 😍
baby10 Mevsimselhaller bende hissetmedim cNm yani bazen pıt pıt bi hareketlenme olıyo ama karnım gurulduyo gibi hissediyorm inşlh ilerleyen zamnlarda hissederiz
Mevsimselhaller gurcem elimi karnıma koyunca bir kığırtı gibi hissediyorım ama normalde yok galiba🤷♀️
Hande3636 gurcem inşallah tatlım alacaksın da görüneceksin de merak etme cinsiyetini mutlaka söylerler yarın nedense içime kız Doğdu haber ver mutlaka😊
gurcem Mevsimselhaller kuzum zaten karnına koyunca hıssedyorsun bende oyle hıssedıyorum koymadan hıssetmek ıcın daha zamanımız var
gurcem Hande3636 ederım canım aslında uc aylıkken kız demıstı sonra ben kız mı dedım dedı 😂 sonrada gostermjyor dedı artk yarına kısmet
Hande3636 gurcem totosunu dönüp yatıyorsa😊 yanına bitter çikolata al istersen hareketleniyorlar ihtiyaç olursa yersin canım
gurcem Hande3636 canım hastanesen geldık detaylı ıcın haftya carsamba gunune randevu verdı bu aradankontrol ettı kız dedi ama yuz ustu yatıyormus 😂