Nisa01 Kızlar 36 haftalık oldum idrarda enfeksiyon çıktı sağlık ocağında son izlenimim verdi doktor antibiyotik verdi enfeksiyonda antibiyotik kullanan oldu mu yada nasıl geçer doğuma kadar
Rneslihan Nisa01 ben daha önce kullandım. Ve bu şekilde atlattım. İlaç kullanılması gerekiyor yoksa atlatamazsınız
Askkokuluyavrum Nisa01 ben kullandım monurol 3 şase azosilin sabah akşam 1 er kez yetmedi agumentin 1 hafta sabah akşam hala enfeksiyonum var hala enfeksiyonum var geçmiyor bitmiyor gitmiyor bol su içiyorum ama faydasi yok
defne55 Nisa01 benimde var ama doktorum antibiyotik vermedi bana tek kullanımlık bi ilaç verdi idrarı temizlemek için bide bol su iç dedi
Pelinak Nisa01 bol su içmeme rağmen hiçbir şikayetim olmadığı halde bendede enfeksiyon çıktı. Doktor tek kullanımlık antibiyotik verdi ve bol su tüketmemi söyledi. Daha sonra tekrar test yapıldı enfeksiyon bitmişti eğer bitmeseydi antibiyotiğin dozu arttırılıcaktı.
Nisa01 Askkokuluyavrum aynen bende öle günde 3litredrn fazla su iciorum nasıl oldu bilmiyorum durduk durduk doğuma yakın enfeksiyon oldu antibiyotik kullansam bı sakınca olmaz dimi
Askkokuluyavrum Nisa01 yok be canim 35+5 im kullanıyorum bende hic merak etme kullanmasan daha kötü Allah korusun
Nisa01 Pelinak bende çok sunicerim aslında benimkine içinde 10tane var günde 1 tane içilecek sonra tekrar bakılacak