Musel Estrofem kullanıyorum 16 gündür felan adetim 4 gün gecikme yaptı adet olmamı engellermi lütfen yardımcı olun
MerveNural Musel estrofem adet geciktirmez. Ince rahimler icin verilir bende kullandim kullandigim ay gebe kaldım ve tutunma acisindan yani dusuk yapilmamasi icin de cok iyi bir ilac rahim inceligini önlüyor
Musel MerveNural benimde öyle rahim duvarım incelmiş klomen kullandığım için internette hep adet olmayı engeller yazıyo 4 gün gecikmem var test yaptım dün negatif çıktı kafam karıştı ya
Mormenekse34 MerveNural ilaca adetin kacinci gunu basladiniz? Benim 10.gunum 3 yumurtam var biri buyuk ikisi kucuk, gunde 2 tane ic dedi estrofemi, eczaci gunde 1 dedi kafam karisti Siz nasil ve ne kadar kullandinz
Musel MerveNural bende kullandım çatlatma iğnesi ama bu ay vermedi doktorum eczaneci tanıdığıma sordum az önce bilgili biri bu konuda bu ilaç adet görmeyi engellermiş bıraktığın zaman olurmuşsun
MerveNural Musel dogrudur gercekten bi fikrim yok yani geciktirir demedi bana doktor ama.kullandim yani ve iyi bi ilac
Musel MerveNural inşallah ya peki ilacım bitince doktoruma gözükmeme gerek varmı siz nasıl ilerlediniz bu aşamada
Crescenttt Bende estrofem kullandım Rahimi kalınlaşıyorsun bi kaç olduğu için kullandığın sürece regl olamazsın.ilacı bıraktıktan sonra ya da söktürücü ile oluyorsun.doktorumun verdiği Bilgi