Mehtaponur canım kaç haftalıksın bilmiyorum. Ben 18 haftalık hamileyim daha çok var belki bu yüzden konuşmak kolay diyeceksin bana. İsim konusunun sadece anne ve babayı ilgilendiren bir konu olduğunu düşünüyorum. Çevreye ne kadar fikir sorarsan o kadar çok karışma hakkı verirsin bence. Ben Duru ismini çok beğeniyorum. Anlamı güzel, türkçe bi isim. Yanına birçok isim denedim. Eşime bi defa Asel Duru nasıl? Dedim. O kadar çok benimsedi ki ben emin değilken bana da benimsetti ondaki isteği görünce de kırmak istemedim. Biz 3 kayıp yaşadık eşim de ben de çok yıprandık kıramadım yani. Çevreye hiç sormadık, söylemedik bile. Sorana düşünüyoruz daha var vs deyip konuyu kapatıyoruz. Asel ismi çok, Duru ismi çok falan diyecekler umrumda değil biz benimsedik karar verdik.diyeceğim o ki sen araştır beğendiğin olursa çevreye çok sorma sen sordukça yeni isimler sunacaklar. Yavruna nasıl seslenmek istiyorsan öyle seslen. Beğendiğin isimleri, anlamlarını belirle. Çevrenin eleştirilerine çok da kulak asma derim. Mert, poyraz, rüzgar gibi isimler sertmiş, asi olabiliyormuş örneğin bunlara dikkat edebilirsin. İslami olmasına ya da Türkçe olmasına dikkat edebilirsin tercih edersen. Söylenişine, populrliğine dikkat edebilirsin. Hepsi eşinin ve senin tercihine kalmış. Ama beğendiğin isimleri de çevreden biri çok geçerli bi sebep dışında beğenmiyorsa hiç dinleme derim