klcserpil Merhaba anne adayları,19 haftalik hamileyim isimiz geregi sehir degistirdik daha 2 gun gecmeden vucudumda kırmızı döküntüler olmaya basladi ve cok kaşınıyor dayanamıyorum,benim gibi olan anneler var mı 😔 tavsiyeleriniz nedir
klcserpil Doktora gittim tahlil de yapti ama birşey çıkmadı,sadece losyon verdi o da pek etki etmiyor 😢
ZeynepSadicolu klcserpil ilaç kullanıyormusun kan ilacı vitamin ilacı bunlardan dolayı olabilir yan etkilerini okuyun ben yaşadığım için söylüyorum
klcserpil ZeynepSadicolu evet ikisini de kullanıyorum doktora da gosterdim ama pek birsey demedi,bana soruyor bide acaba bunlar alerji yapmis olabilir mi diye 😕 siz nasil olmustunuz peki
ZeynepSadicolu klcserpil ben elevit içtim o bende kaşıntı yaptı heryerim kaşınıyordu doktorum başka birşeyden şüphelendi aklına bile gelmedi ilaçlar annem bana söyledi reçeteni oku bir okudum milyonda bir olabilir yazıyor ama sonuçta oldu kestim geçti kan ilacında karın göğüs bölgemde kızarıklık yaptı kestim oda geçti deneyin kesin ilaçları dizede onlar dokunuyor olabilir
klcserpil ZeynepSadicolu ben de okudum binde bir görülen yan etkiler kisminda döküntü ve kaşıntı yaziyordu,birkac gun icmicem kan ilacimi insallah duzelir,ozellikle göğüs ve karin bolgem olmuştu..cok tesekkur ederim cevabiniz icin 😍😚
ZeynepSadicolu klcserpil rica ederim ama muhtemelen ilaçlardan kaynaklanıyor umarım sizin ki de düZelir.en az 10gün kesin etkiniz azalır ama bir ilacın vücuttan atılma süresi zaten 15gün benim karnımdaki pul pul kızarıklık o süreçte geçmişti bilginiz olsun
klcserpil ZeynepSadicolu cok sagolun bunu dikkate alicam,ben de sadece o ilactan suphelenmistim zaten 😕 Rabbim bu surecte herkesin yardimcisi olsun inşallah