Mervednr hunilimom zaten boyum uzun o yüzden çok bi kilom yok gören hiç kilo almamışsın diyo 😊 doğuralım da veririz kiloyu
[silindi] Mervednr biraz da doktorunuza bağlı kilolu bebek bir sezaryen sebebi değildir aslen fakat özellerde genelde sudan sebeplerle sezaryene alındığı için insan ürküyor🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Mervednr [silindi] doktorum tamamen normal doğum taraftarı henüz bana kilolu bebek normal yapamazsın da demedi ama burda okuyorum kilolu olduğu için sezeryan falan ondan korkuyorum
ikiKizAnnesi_ Mervednr Mervednr inşaAllah canım bende şimdi 28 haftalık hemileyim bebişim 1.5 kilo🙈 son aylarda daha fazla kilo alıyorlar bakalım hayırlısı 😘😘😘
Mervednr deletedmom309 ikiKizAnnesi_ valla eşim 40. Haftayı beklerse direk okula yazdıralım diyo 😂 dalga geçiyo benimle
shuaysegul Canım bende normalde 37 haftalık hamileyim ama bebek ultrasonda 40+4 ve 4kilo çıkıyor. Bende normal istiyorum ama haftasına kadar beklerse daha çok kilo alır doktorda bana bu gidişle sezeryan olursun dedi inan aynı durumdan müzdaribim çok düşünüyorum 😞😞
Mervednr shuaysegul ya çok var çevrede 4,5 falan doğuran inşallah bizde fazla dikiş olmadan doğururuz
deletedmom309 Benim oğlum 4980 gr 59 cm doğdu, doğduğu gün sancılarla gittim iki saat sonra suyum da geldi doğum ilerlemedi, preeklampsi olmuştum 38. Haftada. Tansiyonum çok yüksekti 19/14 teydi. Nstde sancı çok yüksekti ama bebek iri olduğu için kanala yerleşemedi saatlerce. Solunumu zayıflayınca daha fazla risk almak istemedi doktorum ve spinal sezaryen ile doğdu. Ama benim sezaryenden sonra iyileşme sürecim çok hızlıydı. Birkaç güne kalmadan desteksiz kalkar ve dolaşır haldeydim. Bir hafta sonra da tamamen normal düzene dönebilmiştim.
Mervednr deletedmom309 yaa maşallah oğlunuza 🥰 benim doğum süreci nasıl ilerler bilmiyorum bakalım sağlıklı olsunda artık sezeryan normal hangisi kısmetse doğurcaz
Mervednr melek013 evet canım 32 de normal hayata döndük bebeğin kilosu ve gelişimi iyi dedi doktor normal yaşama dönebiliriz dedi şuan bir sıkıntım yok şükür
[silindi] Mervednr o vakit doktorunuz teslim olun🙏🏻 Buradaki bilgilerle kafanız bulanmasın. Hiç bir kadının doğumu aynı değildir, sizin için en hayırlısını diliyorum😇🙏🏻
Deletedmom2 Mervednr benimkide 15 16 gün kadar önden gidiyor baş çevresi 10 cm ve üstü olunca normal Doğum olmaz demişti doktorum
Mervednr Deletedmom2 bizim baş çevresi 39 haftaya uyumlu dedi ama kaç cm bilmiyorum 🤷♀️ erkek bebeklerin baş çevresi biraz daha büyük oluyor dedi bakalım haftaya kontrol de ne diyecek