Elifmeva34 Canım benim eşim geçen sene ameliyat oldu İstanbul Üsküdar Devler Hastanesi Oğuzhan Gündüze. Hastalık Eşimin sperm değerlerini baya düşürmüştü ileri hareketliliği ve morfolojisi kötüydü. Şöyle ki amelşyat sonrası değerleri düzenlen de var düzelmeyen de. Bizim değerlerimi düzelmedi. Doktor zaten düzelme olmayabilir demişti. Biz 6 7 ay güçlü gıda takviyesi ürünler kullandık argi, arı sütü, Omega gibi.. Değerler yine değişmedi. Doktorumuz bize bu sefer hacamat önerdi. Eşim ayda bir kere olmak üzere 3 kere hacamat oldu bel bölgesinden. 3. Ayın sonunda ben hamile kaldım. Artık umudumuzu kaybetmiştik şok olduk hemen gidip eşime test yaptırdık değerleri iki katı düzelmiş. Bunu hacamata ve doktoruma borçluyum, birçok şeye çok para harcadık hacamata harcadığım para toplamda 150 TL oldu. Bu arada ben tüp bebek hiç istemiyordum doktorumuzda sağ olsun en son çare o diyordu hep bize başka şeyler önerdi.. İnşallah sizde şifasını bulursunuz canım, hacamatı işinin ehli birini bulup kesinlikle deneyin..