Deletedmom0071 Alisannesi Ecr Allahın hediyesi demek ecrin deki in eki cer eden tenvinle alakalı bir durum yani gramerle alakalı. Tek başına Ecrin ve Ecren hatta Ecrun un bir anlamı yok ne yazık ki.
ikincibebek2 Bizim henüz cinsiyetimiz belli değil ama eşim illa babamın adını koyucam diyor kayınbabamın adı sami hiç sevmedigim bi isim sırf bu ismi koymamak için kızım olsun istiyorum 😆
ikincibebek2 Bi kaç hafta önce kuzenimin oğlu oldu ismini Ali Nehar koymuşlar fikir olsun diye yazım dedim 🤗ben pek beğenmedim ama
Mislimelek Alisannesi ben Asaf Mirza koymayı düşünüyorum nasipse. Ama sizin durum gibi ilk oğlumda Eymen koymuştum pek yoktu bana göre bir baktım herkeste var hatta iki kişi de benden duyup koymuştu. Şimdi de burada bir postta rastlamıştım herkes Asaf koyuyor neredeyse demek ki bu senenin popüler isimlerinden 😊
Eceyavuz Sccr37 Bence hoş değil baba cihansa oğlunun aynı isimden türemiş bi isme ne gerek varki ama fikir sizin tabi bana sacma geldi
Eceyavuz Esimde suan rüzgar ve poyraz adında gidip geliyor ilk zamanlar babasının ismini (ibrahim ) önerdi kabul etmedim .. bende isim begenemiyorum bana kalsa onur,burak, tuğra,alparslan mert,mete bunlardan birini koymak isterim ama eşim eskimiş bir isim herkeste var diyip istemiyor cok kararsizim 30 hafta bitecek hala isim yok oglumun
Deletedmom0071 Eceyavuz bence isim seçmek birden olan bir şey yani daha vaktiniz var çok güzel bir isimle karşılacağınızı düşünüyorum ☺️ Ben kedimde bile o kadar çok isim araştırması yapmıştım ki sonra bi yerden duydum işte bu dedim onca araştırdığım zaman boşuna gitti. Kaldı ki bu kendi çocuğumuz titiz davranmamız çok normal ☺️🌸