Selanikyesm Sürekli uykum gelıo kendimi yorgun uzanmak istiyorum sürekli cevremdekıler oğlan ozamn uyku yapar diyorlar ne kadarı doğru acaba
hunilimom Selanikyesm yok kız hiç alakası yok 3 ay boyunca uyudum kızımda ikinci 3 ayda bi enerji patlaması oldu son aylarda yıne bir yorgunluk bi şişkinlik oldu
Dnizsah Selanikyesm evet çok doğru annemde hep öyle der kuzenim sürekli uyuyordu kendini çok yorgun Ve halsiz hissediyordu Ve erkek oldu annemde abimlere hamileyken hep uyurmuş
Deniziimmm Selanikyesm canım 37.haftadayım ne kadar doğru bilmem ama ilk oğlumda yaşamadım ama ikinci oğlumda evet gözümü açamıyorum hâlâ da öyle 😊
Nurcan6148 Selanikyesm Bence alakası yok.Oğlumda cin gibiydim enerji patlaması yaşıyordum😁Şşmdi kızıma hamileyim gözümü açamıyorum enerjim sıfır.Hiçbişeye halim yok.
Ozgehasan Selanikyesm oğlan kız fark etmez ama bende öyleydim hala da öyleyim utlu yu çok seviyorum halsiz bitkin hep uyumak istiyorum 37+2 olduk şu anda bile bayilip gidiyorum 😄 ama uyuyalim zaten bebek dogunca hasret kalicaz uykuya
azizeguneyy Selanikyesm ne alakası var ben kız bebek taşıyorum karnımda her gün aaat 2 ve 5 arası uyuyorum. batıl inançlara inanmayın
espalp Selanikyesm 33+5’im uykuyu zaten çok severdim, aylardır gözümü açamıyorum uykudan ama oğlan etkisi mi bilmiyorum🤷♀️
Mervednr Selanikyesm alakası yok canım ben 1 saatlik uyku uyuyordum sanırsın 1 haftadır uyuyorum o kadar dinç oluyordum. Oğlum olacak alakası yok öyle şeylerle
Bdjd Selanikyesm benim arkadaslarom hep uyudu kiz dogurdular biri erkek dogurdu cinsiyetle bagli diyil bence